Sari direct la conținut

SIE vrea spioni cu licenta si face recrutari la Universitatea din Bucuresti: care sunt conditiile minime pentru un job in serviciul secret

HotNews.ro
SIE vrea spioni cu licenta si face recrutari la Universitatea din Bucuresti: care sunt conditiile minime pentru un job in serviciul secret

Universitatea din Bucuresti anunta pe pagina sa de Facebook ca Serviciul de Informatii Externe organizeaza marti, la Facultatea de Drept, „o prezentare a a oportunitatilor de angajare oferite de institutie”. SIE explica si care sunt datele pe care trebuie sa le aiba un tanar, pentru angajarea in domeniul operativ: sa aiba diploma de licenta, maximum 35 de ani si disponibilitatea de a lucra in strainatate.

SIE vrea sa recruteze absolventi de la cea mai buna universitate din tara. Universitatea din Bucuresti anunta pe pagina sa de Facebook ca Serviciul de Informatii Externe (SIE) organizeaza marti, 8 decembrie 2015, incepand cu ora 12:00, in Sala Stoicescu a Facultatii de Drept, „o prezentare a a oportunitatilor de angajare oferite de institutie”.

Pentru detalii despre „ce presupune o cariera intr-un mediu atractiv si dinamic”, la SIE, Universitatea ii indruma pe tineri catre site-ul oficial al institutiei. De aici aflam ca angajatii Serviciului de Informatii Externe traiesc intr-un mediu care ii sprijina sa se formeze si sa se dezvolte „atat profesional cat si personal”.

Pentru a lucra in domeniul operativ, candidatii trebuie sa aiba diploma de licenta de la o facultate acreditata, varsta limita este de 35 de ani, „media de absolvire si rezultatele obtinute pe parcursul anilor de studiu reprezinta criterii de departajare”, sa aiba „o inteligenta peste medie, cultura generala de nivel superior, capacitate foarte buna de relationare, abilitate de comunicare, exprimare bogata, fluenta si elevata, atat in vorbire cat si in scris”.

SIE precizeaza ca „disponibilitatea de a lucra in strainatate este obligatorie”, „exprimarea fluenta intr-o limba de circulatie internationala este obligatorie, iar cunostintele de limbi straine rare reprezinta un avantaj”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro