Sari direct la conținut

​​Sondaj online. Care credeți că vor fi urmările retragerii din Afganistan pentru România și UE? 3 europarlamentari dezbat subiectul la HotNews

HotNews.ro
Afganistan, Foto: dreamstime.com
Afganistan, Foto: dreamstime.com

UPDATE: Intalnirea săa incheiat, sondajul ramane deschis. Recenta retragere a forțelor americane și aliate, inclusiv românești, din Afganistan și instaurarea regimului taliban în țara asiatică ridică o serie întreagă de necunoscute și îngrijorări în Uniunea Europeană, inclusiv în România. Noi valuri de refugiați, risc terorist, instabilitate, ascensiunea extremisului în Europa. (foto: © Andrei Moldovan | Dreamstime.com)

Am invitat trei europarlamentari să ne ajute să înțelegem cum pune Uniunea Europeană problema în privința Afganistanului.

Vlad Nistor (PNL/PPE), Nicolae Ștefănuță (USRPLUS / Renew Europe), din România, și Elena Yoncheva, din Bulgaria (Partidul Socialist din Bulgaria/S&D), ne vor explica, vineri, soluțiile pe care Uniunea Europeană le are în vedere, privind urmările situației din Afganistan.

De asemenea, cititorii HotNews sunt invitați să adreseze întrebări în formularul de comentarii de la finalul acestui anunț și pe Facebook pe teme legate de situația din Afganistan și le vom transmite mai departe celor 3 membri ai Parlamentului European.

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Ulterior, vom publica pe HotNews.ro un articol în format text și video cu discuția cu cei trei europarlamentari, în cadrul proiectului nostru, Meet Your MEP.

Votează și la sondajul nostru:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro