Sari direct la conținut

Sorin Oprescu: Primariile de sector au cerut voie sa taie 11.000 de arbori in primele 5 luni ale anului

HotNews.ro

Primariile de sector din Bucuresti au cerut Primariei Capitalei, in primele cinci luni ale anului, avizul sa taie circa 11,000 de arbori, a declarat marti primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Edilul sef a declarat ca nu poate fi de acord cu asa ceva chiar daca se intampla sa mai cada copaci la furtuna.

La furtuna de saptamana trecuta, potrivit ISU, au cazut circa 100 de copaci, 6 elemente de constructie, 3 cabluri electrice, doi stalpi si trei acoperisuri, in total fiind avariate 69 de masini si 8 victime.

Sorin Oprescu a declarat ca a toaletat copacii de pe marile bulevarde, strazile mici fiind in sarcina primariilor de Sector. „Pot eu sa identific toate crengile care au de gand sa cada?”, a spus Oprescu. Acesta a mentionat ca, in cazul masinilor avariate bucurestenii isi pot recupera banii de la asigurator.

Reamintim ca imediat dupa furtuna de saptamana trecuta, cand au cazut 100 de copavi, mai multi primari de sector au declarat ca Primaria Capitalei nu le da aviz de toaletare/defrisare pentru arbori.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro