Sari direct la conținut

Steagurile SUA de pe Brooklyn Bridge au fost inlocuite peste noapte cu steaguri albe care simbolizeaza capitularea. Autoritatile nu au nicio explicatie

HotNews.ro
Steag alb pe Brooklyn Bridge, Foto: Captura YouTube
Steag alb pe Brooklyn Bridge, Foto: Captura YouTube

Steagul Statelor Unite ale Americii de pe Brooklyn Bridge a fost inlocuit peste noapte de doua steaguri albe, care simbolizeaza capitularea, lasand autoritatile confuze cu privire la motivele unui asemenea gest. Politia si Departamentul de Transport nu au o explicatie pentru aparitia steagurilor albe, simbol traditional al predarii, care au fost indepartate de catre ofiteri in dimineata imediat urmatoare, scrie The Telegraph.

„Nu stim la ce ora, dar cineva a indepartat doua steaguri americane de pe Brooklyn Bridge. Investigam acest caz”, a afirmat un purtator de cuvant al politiei new-yorkeze.

„Daca arborarea unui steag alb pe pod a vrut sa fie o gluma, eu nu rad. Siguranta publica din orasul nostru este de o importanta capitala, in special obiectivele turistice si podurile, care sunt deja cunoscute ca elemente cu un risc ridicat”, a declarat Eric Adams, directorul sectorului Brooklyn.

Publicatia New York Daily News relateaza ca steagurile au fost de fapt vopsite in alb, si nu inlocuite.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro