Sari direct la conținut

UPDATE Primăria Sectorului 3 vrea să cumpere garduri metalice și coșuri de gunoi de peste 2.000 de lei bucata / Valoarea totală a contractului

HotNews.ro
Cos de gunoi din Sectorul 3-imagine generică, Foto: HotNews/Catiusa Ivanov
Cos de gunoi din Sectorul 3-imagine generică, Foto: HotNews/Catiusa Ivanov

Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, vrea să încheie un acord-cadru de aproape 15 milioane lei, pe 2 ani, cu compania Algorithm Construcții S3 pentru furnizarea de garduri metalice și coșuri de gunoi. Compania aparține Sectorului 3. Proiectul urmează a fi supus aprobării Consiliului Local în ședința de miercuri.

Prețurile sunt între 360 – 400 lei /ml de gard și între 1.034 și 2.178 lei pe coș de gunoi.

  • UPDATE Proiectul a fost respins de Consiliul Local Sector 3.

„În vederea îmbunătăţirii calităţii şi eficientizării serviciilor publice furnizate de către administrația publică locală la nivelul Sectorului 3 al Municipiului București în ceea ce privește asigurarea materialelor de reparație străzi de pe raza Sectorului 3 a Municipiului Bucureşti a reieşit nevoia de demarare a unei a proceduri de achiziție în vederea atribuirii unui acord-cadru pe doi ani care să integreze componenta de lucrări de montare gard galvanizat (h=1.1 m sau 1.5 m, în funcție de necesităţile din teren) multicolor pentru unităţile de învăţământ şi locurile de joacă cât şi pe cea de lucrări de montare coşuri de gunoi galvanizate simple sau tip lalea”, se arată în referatul de aprobare semnat de Robert Negoiță.

Valoarea exactă a acordului-cadru este de 14.697.392,50 lei inclusiv TVA. În cei doi ani, Primăria poate încheia contracte subsecvente pentru furnizarea de produse de până la valoarea de circa 14,7 milioane lei, în funcție de necesități. Instituția poate ajunge sau nu la valoarea maximă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro