Sari direct la conținut

Rezultate alegeri locale 2024. Primarul comunei Floreşti (Prahova) obține un nou mandat / Recent a scăpat de un dosar DNA în urma prescrierii faptelor

HotNews.ro
Vot alegeri 2024, Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
Vot alegeri 2024, Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Primarul comunei Floreşti din judeţul Prahova, Simona David, din partea PNL, rămâne în fotoliul primăriei pentru un nou mandat. În urmă cu o lună și jumătate a scăpat de acuzațiile dintr-un dosar penal, în urma prescrierii faptelor, conform News.ro.

Simona David, primar al comunei Floreşti din judeţul Prahova, soţia unui fost edil al localităţii care a condus Primăria timp de 14 ani, a obţinut un nou mandat.

În cele şase secţii de votare din comună, Simona David, care a avut şase contracandidaţi, a obţinut 81,99%, 76,5%, 69,82%, 72,82%, 61,26% respectiv 68,66% din voturi.

Victoria lui David are loc la o lună şi jumătate de când aceasta a obţinut o altă victorie, în instanţă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv, la finalul lunii aprilie, încetarea unui proces penal instrumentat de DNA în care Simona David fusese trimisă în judecată alături de deputatul PNL Mircea Roşca şi de alte persoane care deţin ori au deţinut funcţii publice importante în judeţul Prahova. Inculpaţii au scăpat de acuzaţii pentru că faptele s-au prescris.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro