Sari direct la conținut

VIDEO Incendiu la un hostel din Centrul Vechi din București: Pompierii au intervenit cu zece autospeciale

HotNews.ro
Incendiu Hostel , Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Incendiu Hostel , Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hostel situat în zona centrală a Capitalei, pe Splaiul Independenţei, unde circulația a fost restricționată.

UPDATE Incendiul a izbucnit în jurul orei 7.00, iar ISU a anunțat că a fost localizat în jurul orei 8.30.

Douăzeci de persoane au fost evacuate din imobil, nefiind înregistrate victime în urma incendiului.

Focul a cuprins acoperişul unei clădiri cu parter şi două etaje, cu destinaţia de hostel, situată pe Splaiul Independenţei. Conform oficialilor ISU, suprafaţa afectată de flăcări este de 100 de metri pătraţi.

La locul incendiului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, ambulanţe SMURD, echipaj de descarcerare, şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Circulația a fost restricţionată de Poliția Rutieră pe Splaiul Independenţei, pe segmentul de drum cuprins între Str. Halelor şi Calea Victoriei, respectiv bd. I.C Brătianu, de la strada Doamnei către Piaţa Unirii, traficul rutier fiind redirecționat prin Pasajul Unirii, pe următoarele rute ocolitoare: Splaiul Independenţei – Bd. Unirii – Bd. Libertăţii – Bd. Naţiunile Unite – Pod Naţiunile Unite Splaiul Independenţei pentru a circula către Podul Haşdeu sau Calea Victoriei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro