Sari direct la conținut

VIDEO Detalii ale Poliției despre scandalul de la o secție de vot, unde Lucian Judele, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Sector 3, a fost bătut de candidatul AUR

Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Candidatul AUR pentru primăria Sectorului 3, Alexandru Marco Niţă, care l-a lovit în noaptea de duminică spre luni pe candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU), Lucian Judele, este cercetat de polițiști pentru lovire și alte violențe, anunță Poliția Capitalei. Judele a fost dus la spital cu ambulanța după incident.

Poliția Capitalei a transmis că polițiștii Secției 11 de Poliție au fost sesizați prin apel la 112 că duminică, în jurul orei 21:40, s-a prezentat la o secție de vot o femeie, candidată la alegeri, a refuzat să părăsească secția de vot.

  • „Polițiștii din cadrul subunității care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, o femeie, candidat la alegerile locale, refuză să iasă din secția de votare, având un comportament agresiv.
  • Ulterior, persoana a părăsit incinta secției de votare, moment în care, în zona respectivă au venit și alți candidați la alegerile locale, printre care un bărbat în vârstă de 38 de ani. Conflictul a degenerat și în afara locației, moment în care, bărbatul în vârstă de 38 de ani ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat”, a transmis Poliția Capitalei.

Femeia care nu voia să părăsească secția de vot era candidată ADU la Consiliul Local Sector 3, Ştefania Danciu, conform News.ro.

Momentul în care Lucian Judele e lovit, la minutul 6:30.

În imagini se vede cum candidatul AUR pentru primăria Sectorului 3, Alexandru Marco Niţă, îl lovește pe Lucian Judele chiar în fața secției de votare.

Jandarmii au intervenit pentru imobilizarea agresorului, iar victima a fost transportată la spital.

„Bărbatul care l-ar fi agresat fizic este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, șapte persoane, printre care președinta comisiei de votare și candidatul la alegerile locale, au fost sancționate contravențional, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, conform aceleiași surse.

Lucian Judele: „Noapte bună, România! Noapte bună, democraţie din Sectorul 3”

Lucian Judele a anunțat încă din noaptea de duminică spre luni incidentul în care a fost implicat.

„Aş fi vrut în acest moment să scriu un mesaj în care să vă mulţumesc tuturor pentru lupta pe care am dat-o împreună pentru Sectorul 3 şi pentru Capitală. Din păcate, acum mă aflu într-un spital… Am ajuns aici din cauza unei traume provocate de oamenii de nădejde ai lui Negoiţă trimişi să se asigure că iese cine trebuie”, a scris Lucian Judele, pe Facebook.

Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Sector 3 susţine că incidentul s-a produs de faţă cu jandarmii.

„Trauma a fost, de altfel, provocată de faţă cu jandarmii şi în timp ce eram la telefon cu 112, încercând să le spun să vină urgent pentru că 3 indivizi mă ameninţă. Nu au mai apucat să ajungă, au venit direct cei de la SMURD să spele balta de sânge”, a mai scris Judele.

Acesta afirmă că a fost transportat de către SMURD: „Adus cu SMURD-ul la spital, sunt certat că am ajuns unde nu trebuie… că pentru urgenţa mea au nevoie de alţi specialişti pe care spitalul nu îi are. Acum se ceartă cei de la SMURD cu personalul medical. Cei de la SMURD spun că mă lasă aici, iar cei din spital spun că trebuie să ajung urgent în altă parte. Până una-alta… Noapte bună, România! Noapte bună, democraţie din Sectorul 3”.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro