Sari direct la conținut

FOTO Val de indignare după ce o americancă s-a lăudat că a ucis o rară girafă neagră în Africa de Sud

HotNews.ro
FOTO Val de indignare după ce o americancă s-a lăudat că a ucis o rară girafă neagră în Africa de Sud

Tess Thompson Talley, o femeie de 37 de ani din statul american Kentucky, a stârnit un val de critici după ce a ucis o rară girafă neagră într-o excursie de vânătoare în Africa de Sud.

Excursia a avut loc vara trecută, dar fotografiile cu Talley lângă girafa mascul au devenit recent virale pe Facebook, ele fiind preluate după o postare pe Facebook a femeii, postare ștearsă între timp, scrieGuardian.

”Rugăciunile pentru vânătoarea de vis a vieții mele au devenit realitate astăzi! Am văzut acest mascul rar de girafă neagră și l-am urmărit ceva vreme”, scria atunci ea pe rețeaua de socializare.

O postare pe Twitter a AfricaDigest a atras cel mai mult atenția asupra acestui caz. Postarea în care Thomson Talley este numită ”o sălbatică americancă ce este parțial neanderthal” a fost redistribuită de 44.000 de ori.

Vânătoarea de girafe este legală în Africa de Sud dacă este aranjată dinainte cu responsabilii parcului respectiv.

Cântărețul Moby a spus că este o femeie ”distrusă și fără suflet”, vedeta TV John Simpson a numit-o ”idioată”, iar comicul Ricky Gervais a folosito expresie mult mai dură.

Reacțiile de acum sunt similare cu cele la uciderea, în 2015, de către dentistul american Walter Palmer, al leului Cecil în Zimbabwe.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro