Sari direct la conținut

Papa Francisc se va întâlni cu mai mulți comedianți, inclusiv cu Whoopi Goldberg, Jimmy Fallon și Chris Rock

HotNews.ro
Papa Francisc, Foto: Alessandra Tarantino / AP / Profimedia
Papa Francisc, Foto: Alessandra Tarantino / AP / Profimedia

Papa Francisc, care spune că se roagă în mod regulat „Doamne, dă-mi simțul umorului”, se va întâlni pe 14 iunie cu comedianți din întreaga lume, inclusiv cu actrița americană Whoopi Goldberg, cunoscută pentru rolul din Sister Act, a anunțat sâmbătă Vaticanul, relatează Reuters.

Mai târziu, în aceeași zi, Francisc urmează să participe la summitul șefilor de stat G7 din Apulia.

Vaticanul a publicat o listă lungă de actori care urmează să se întâlnească cu Francisc vineri, inclusiv comedianul britanic Stephen Merchant – co-scenaristul și co-regizorul serialului de comedie „The Office” – prezentatorul american Conan O. Brien, și comediantul italian Lino Banfi. De asemenea ar fi confirmat prezența Jim Gaffigan, Jimmy Fallon, Whoopi Goldberg, Chris Rock și Tig Notaro.

Cu doar două săptămâni în urmă, Papei Francisc i s-a alăturat celebrul actor italian Roberto Benigni pentru a sărbători prima Zi Mondială a Copilului, care s-a încheiat cu o Liturghie pe 26 mai în Piața Sf. Petru.

Goldberg l-a întâlnit pe Papa Francisc în 2023, în timpul unei audiențe la Vatican. Ulterior, ea a împărtășit detaliile întâlnirii în emisiunea sa „The View”, spunând: „El a fost destul de uimitor. El este exact ceea ce am sperat că va fi, este un papă pentru toți oamenii, indiferent de religie, lucru pe care l-am apreciat cu adevărat”, potrivit CruxNow.

Whoopi Goldberg a devenit extrem de cunoscută datorită rolului din Sister Act, filmul în care Deloris, personajul acesteia, o cântăreață, a fost nevoită să se refugieze într-o mânăstire, fiind plasată într-un program de protecția martorilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro