Sari direct la conținut

Dan Barna: USR va avea candidat la prezidentiale, decis de un referendum in cadrul partidului. Dacian Ciolos poate fi o varianta

HotNews.ro
Dan Barna: USR va avea candidat la prezidentiale, decis de un referendum in cadrul partidului. Dacian Ciolos poate fi o varianta

USR va avea un candidat la alegerile prezidentiale, care, probabil „va fi decis de un referendum intern in cadrul partidului”, a declarat marti presedintele USR, Dan Barna, intr-un interviu pentru Adevarul. Barna mai spune ca „si Dacian Ciolos poate fi o varianta, la fel ca orice persoana cu notorietate”.

„Partea frumoasa la USR e tocmai acest lucru, ca incercam sa facem politica intr-un fel nou. Si chiar si acest candidat pentru alegerile prezidentiale pe care probabil USR il va avea va fi decis de un referendum intern in cadrul partidului, pentru a iesi din tiparele acestea in care lucrurile sunt batute in cuie”, a afirmat Dan Barna.

El a adaugat ca „si Dacian Ciolos poate fi o varianta, la fel ca orice persoana cu notorietate. Noi acum suntem in situatia de a colabora pe proiecte punctuale. Ciolos si Romania 100 au anuntat ca-si vor face partid. Continuam si vom vedea in perspectiva electorala. Fata de declaratia lui Dragos Paslaru nu am ce comenta.”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro