Sari direct la conținut

Un sindicalist a intrat in stop cardio-respirator in timpul unei intalniri informale cu ministrul Sanatatii. Spitalul de Urgenţă: Starea barbatului este grava

HotNews.ro

Un sindicalist a intrat in stop cardio-respirator, luni, in timpul unei intalniri informale cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Oana Grigore, a declarat, pentru Agerpres, ca sindicalistului, in varsta de aproximativ 60 de ani, i s-a facut rau si a intrat in stop cardio-respirator, el fiind resuscitat de Cristian Grasu, secretar de stat in MS. Sindicalistul avea probleme cardiace. Starea lui Valentin Craciun, sindicalistul care a suferit luni un stop cardio-respirator la Ministerul Sanatatii, este grava si in prezent i se fac mai multe investigatii, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, medicul Leonard Grecescu.

Ministerul Sanatatii precizeaza, intr-un comunicat, ca persoana care a facut stop cardio-respirator este reprezentant al Confederatiei Sindicale Meridian, cunoscut cu afectiuni cardiace.

La fata locului s-au deplasat doua ambulante, care au preluat cazul, dar persoana fusese deja resuscitata.

„Era o intalnire informala intre sindicate si ministru. Nu s-a discutat nimic concret, doar generalitati”, a precizat purtatorul de cuvant al MS, Oana Grigore.

Secretarul de stat Cristian Grasu si Tiberiu Bradatan, subsecretar de stat si presedintele Federatiei Ambulanta Gheorghe CHIS, care participau la intalnire, au incepand manevrele de resuscitare, continuandu-le pana la sosirea echipajelor specializate.

La fata locului au ajuns 2 echipaje medicale din cadrul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov care, sub coordonarea secretarului de stat, au continuat resuscitarea pana la stabilizarea pacientului. Dupa resuscitarea cu rezultat pozitiv, pacientul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenta.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro