Sari direct la conținut

Selecționerul Bulgariei, răspuns categoric când a fost întrebat dacă România va trece de grupe la EURO 2024

HotNews.ro
Ilian Iliev, selectioner Bulgaria, Foto: Yulian Todorov / Julian Todorov / Profimedia
Ilian Iliev, selectioner Bulgaria, Foto: Yulian Todorov / Julian Todorov / Profimedia

Ilian Iliev, selecţionerul Bulgariei, este sigur că reprezentativa României va ajunge cel puțin în optimi la Campionatul European din Germania. Declarația a fost făcută după remiza înregistrată în amicalul dintre cele două naționale, scor 0-0.

>> Concluziile selecționerului Edi Iordănescu după remiza dezamăgitoare cu Bulgaria – Ce spun „tricolorii” despre huiduielile publicului

Ilian Iliev: „Sunt absolut sigur că naționala României va depăși faza grupelor la EURO 2024”

La finalul întâlnirii de pe stadionul Steaua, Iliev a spus că nu ar fi o surpriză dacă România va trece de faza grupelor la EURO 2024.

„Eu sunt absolut sigur că echipa naţională a României va depăşi faza grupelor. Şi chiar îi urez succes în acest sens. A face o surpriză la EURO este mult spus. Eu cred că România trebuie să îşi facă jocul său şi sunt încrezător că lucrurile vor ieşi foarte bine.

Consider că e diferenţă foarte mare între momentul în care am jucat împotriva Serbiei şi Ungariei şi cel de acum, când am întâlnit România. Dar pot spune că toate cele trei echipe au fost la un nivel bun şi ne-au pus suficient de multe probleme. Eu consider că în faţa celor trei reprezentative am obţinut rezultate bune.

Am pregătit meciul cu foarte mare seriozitate, am fost disciplinaţi şi pot spune că în mod special mi-a plăcut modul în care a fost respectat planul în defensivă. Fotbaliştii noştri au jucat bine, s-au dăruit pe teren” – Ilian Iliev, selecționerul Bulgariei.

  • România va mai avea un singur examen înainte de a pleca spre Germania, tricolorii urmând să primească vizita selecționatei din Liechtenstein pe data de 7 iunie, într-un meci care va avea loc tot pe stadionul Steaua.

Programul României la EURO 2024

  • Luni, 17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (München, 16:00)
  • Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Köln, 22:00)
  • Miercuri, 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00).

*Partidele vor fi LiveBLOG pe HotNews.ro.

Grupele turneului final al Euro 2024

Grupa A: Germania, Ungaria, Scoția, Elveția

Grupa B: Spania, Albania, Croația, Italia

Grupa C: Anglia, Danemarca, Slovenia, Serbia

Grupa D: Franța, Austria, Olanda, Polonia

Grupa E: Belgia, România, Slovacia, Ucraina

Grupa F: Portugalia, Turcia, Cehia, Georgia.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro