Sari direct la conținut

Laszlo Balint, demis de la Petrolul Ploiești – Mutarea care anunță intrarea într-o nouă eră

HotNews.ro
Petrolul Ploiesti, Foto: Răzvan PĂSĂRICĂ / Sport News / Profimedia
Petrolul Ploiesti, Foto: Răzvan PĂSĂRICĂ / Sport News / Profimedia

Laszlo Balint a fost demis de la Petrolul Ploiești după doar șase meciuri pe banca prahovenilor, iar clubul este gata să intre într-o nouă eră, după ce va fi preluat de câțiva investitori din Turcia.

Laszlo Balint, demis de la Petrolul după șase meciuri

Laszlo Balint a ajuns pe banca Petrolului la finalul sezonului recent încheiat, iar antrenorul român a fost demis de conducerea clubului după doar șase meciuri, în care a obținut următoarele rezultate: victorie cu 2-1 în deplasare cu U Cluj, egal 1-1 acasă cu UTA, eșec în deplasare 0-2 cu Hermannstadt, înfrângere pe teren propriu 1-2 cu FC Botoșani, victorie acasă cu Oțelul Galați 2-1 și înfrângere cu Poli Iași, 0-2 în Copou.

Anunțul a fost făcut de prahoveni printr-un comunicat publicat pe social media.

„Colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul Laszlo Balint a ajuns, astăzi, la final!

Balint a condus echipa noastră în ultimele șase meciuri ale sezonului precedent, înregistrând două victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Mulțumim, Laszlo Balint, și mult succes pe mai departe!” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

Mehmet Topal, următorul antrenor al Petrolului

Potrivit GSP, Petrolul a fost preluată de către un grup de investitori turci, care vor să-l aducă la cârma echipei pe Mehmet Topal, fost mare internațional turc cu 81 de meciuri în naționala Turciei.

Zilele viitoare va fi oficializată preluarea clubului de către un grup de investitori turci, cu Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven la cârma proiectului.

Topal trebuia să-i fie secund lui Jose Mourinho la Fenerbahce, dar viitorii acționari ai Petrolului l-au convins să vină în Superliga României, menționează sursa citată. Acesta va debuta ca antrenor principal la Petrolul.

„Mehmet Topal a transmis în declarația lui pentru Demiroren că este mândru că a fost ales de echipa din România. Topal a mai spus că el și echipa lui vor să aibă succes la Ploiești și că obiectivul lor este participarea în cupele europene.” – a scris Agenția de presă Demiroren.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro