Sari direct la conținut

Daniel Niculae a plecat de la Rapid: „Este momentul pentru o schimbare de direcție”

HotNews.ro
Daniel Niculae, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Daniel Niculae, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Daniel Niculae nu mai este președintele clubului Rapid București, contractul fostului atacant cu gruparea giuleșteană expirând în această vară.

Daniel Niculae nu mai este președintele Rapidului

Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului, a anunțat recent că această funcție „va rămâne vacantă până vom găsi un om potrivit”.

„​A început ca junior în Giulești, a devenit o legendă în teren, a pus umărul la renașterea clubului, iar astăzi, când spunem Daniel Niculae, spunem Rapid.

În toată această perioadă, a demonstrat o dedicare remarcabilă pentru culorile noastre, și a adus o contribuție semnificativă la revenirea în prima ligă și la dezvoltarea clubului.

Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite și a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca și viziunea sa, Daniel Niculae a reușit să consolideze spiritul echipei și să apropie și mai mult comunitatea noastră de valorile clubului.

După o analiză atentă și în urma unor discuții deschise și constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcție la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorința noastră de a aduce o perspectivă nouă și de a explora noi oportunități pentru viitorul Rapidului.

Dorim să-i mulțumim din suflet pentru toate eforturile depuse și pentru devotamentul de care a dat dovadă în toți acești ani.

Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare și suntem convinși că va continua să fie un susținător de nădejde al Rapidului! Mulțumim, Nico!”, se arată în comunicatul clubului giuleștean.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro