Sari direct la conținut

CFR Cluj a anunțat două transferuri într-o zi

HotNews.ro
Armend Thaqi, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Armend Thaqi, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

​CFR Cluj a început campania de achiziții pentru următorul sezon competițional, iar ardelenii au oficializat două mutări într-o singură zi.

>> CFR Cluj, schimbări la nivelul lotului – La cine a renunțat Dan Petrescu

Armend Thaqi și Simao Rocha au fost prezentați la CFR Cluj

După ce au anunțat plecările lui Filippo Falco, Petar Mamic și Omar El Kaddouri, formația antrenată de Dan Petrescu a oficializat luni sosirile a doi jucători.

Primul este Armend Thaqi, fotbalistul de 31 de ani care a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Ballkani. El evoluează pe postul de fundaș dreapta.

Cu 5 selecții și un gol la naționala statului Kosovo, Thaqi a jucat în 52 de meciuri pentru Ballkani în acest sezon în toate competițiile, reușind să marcheze un gol și să ofere 9 pase de gol.

Acesta are în palmares 3 titluri de campion cu Ballkani, o Cupă și o Supercupă.

„Bine ai venit, Armend Thaqi!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta.

Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5 prezențe pentru reprezentativa țării sale.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de noi!”

Tot luni, clujenii l-au anunțat și pe portughezul Simao Rocha, fundașul stânga în vârstă de 23 de ani, adus de la Pacos Ferreira.

El a fost împrumutat în sezonul trecut în liga a doua portugheză.

„Bun venit, Simão Rocha!

CFRiști, faceți cunoștință cu noul nostru fundaș de bandă! Tânărul portughez, în vârstă de 23 de ani, vine în Gruia de la Paços de Ferreira, formația pentru care a bifat 24 de partide în sezonul recent încheiat

Apărătorul stânga a mai evoluat și pentru União Torreense, echipă în tricoul căreia a jucat 37 de partide și a marcat 4 goluri.

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite alături de echipa noastră.” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

>> Petrolul Ploiești, primul transfer din era Mehmet Topal

>> Dinamo București a anunțat despărțirea de încă trei fotbaliști

>> Rapid are un nou președinte: „Palmaresul său este unul de invidiat”

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro