Sari direct la conținut

Student Consulting pune în legatură directă elevii de liceu cu universitățile de top din Olanda, printr-un eveniment online interactiv

Smile Media
Student Consulting - Studiază în Olanda, Foto: Student Consulting
Student Consulting - Studiază în Olanda, Foto: Student Consulting

Între 8 și 11 decembrie 2021, firma de consultanță educațională organizează a doua ediție a evenimentului Studiază în Olanda. Sute de liceeni interesați să studieze la facultate în străinătate vor avea șansa să discute LIVE cu reprezentanți ai universităților olandeze.

Înscrierea este gratuită pe site-ul www.studiazainolanda.ro

Târgul virtual constă în 4 zile de conferințe video susținute atât de reprezentanți ai facultăților olandeze, cât și de studenți români care urmează cursurile universităților. În cadrul evenimentului, participanții pot viziona prezentări pe diferite teme de interes, pot pune întrebări și pot avea interviuri individuale cu universitățile de care sunt interesați. Acest târg educațional este o oportunitate pentru elevi să exploreze în direct calitatea, pragmatismul și profesionalismul învățământului olandez.

Se pot înscrie atât elevi de clasa a 9-a sau a 10-a ca să afle din timp care este procesul de admitere la universitățile internaționale, elevi de clasa a 11-a care sunt încurajați să înceapă deja să lucreze la dosarul de admitere și la examenele de limbă sau tehnice, cât și elevi de clasa a 12-a, care încă mai pot aplica la facultate în Olanda. Cu această ocazie, coordonatorul departamentului de admitere pentru Europa, Alexandra Barsan, recomandă ca elevii de clasa a 12-a care iau în considerare Olanda ca destinație pentru facultate să înceapă lucrul la dosarul de admitere cât mai repede posibil. Astfel, ei vor avea șanse mai mari să fie admiși și vor avea mai mult timp la dispoziție să iși asigure cazarea la universitatea dorită, ținând cont și de faptul că locurile de cazare pentru studenți sunt foarte limitate.

Printre universitățile care vor susține prezentări și workshop-uri în cadrul evenimentului se numară:

Fontys University of Applied Sciences, care va oferi un ghid complet de studiu în Olanda, atât pentru parinți, cât și pentru elevi;

Hotelschool the Hague, cea mai bună universitate olandeză de management hotelier, care va ține o “simulare de online class” pentru ca elevii români să experimenteze exact cum se desfășoară o oră de curs in Olanda;

Rotterdam Business School, care va vorbi despre cum este viața de student în cel mai mare oraș-port al Europei;

Radboud University, care va explica ce înseamnă sa studiezi la o universitate de research din Olanda.

La prima ediție a evenimentului Studiază în Olanda, organizată în luna Decembrie 2020, au participat peste 400 de elevi, iar doi dintre ei au primit din partea Student Consulting burse de studiu. Alți doi câștigători au primit o vizită gratuită în campusul universității Fontys.

Feedback-ul pozitiv al universităților care au participat confirmă calitatea evenimentului. Universitatea Rotterdam Business School a menționat că a fost cel mai bine organizat eveniment virtual la care a luat parte și că reprezentanții au fost plăcut impresionați de interactivitatea elevilor.

Pentru a-ți rezerva locul la eveniment, înscrie-te gratuit pe site-ul www.studiazainolanda.ro

Student Consulting este o firmă de consultanță educațională care de mai bine de 11 ani, ajută elevii români să fie admiși la cele mai prestigioase universități din Europa și SUA.

Consilierii experți oferă suport educațional de calitate aplicanților, maximizând potențialul uman și profesional al studentului, prin focusarea pe competențele înnăscute, talente, personalitate, inteligență emoțională și relațională. Pe langă documentația și activitățile extrașcolare recomandate prin prisma parteneriatelor dezvoltate de-a lungul anilor, experții educaționali din cadrul Student Consulting iți vor oferi informații complete și actualizate despre sistemul de finanțare al studiilor în Olanda, despre cultura acestei țări, despre bursele de studii și despre diversele oportunități de evoluție profesională.

Înscrie-te pentru o întâlnire gratuită cu un consilier expert în admiterea la facultate în străinătate.

Vizitează site-ul www.studentconsulting.ro

Instagram: @studentconsultingro

Articol susţinut de Student Consulting

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro