Sari direct la conținut

SUA: Poliţia a reţinut lângă Capitoliu un bărbat care avea asupra sa o mare cantitate de gloanţe

HotNews.ro
SUA: Poliţia a reţinut lângă Capitoliu un bărbat care avea asupra sa o mare cantitate de gloanţe

Poliţia americană a reţinut vineri lângă Capitoliul din Washington un bărbat care s-a identificat drept agent al Interpol şi care avea asupra sa o mare cantitate de gloanţe, dar nu şi arme de foc, relatează agenția EFE, preluată de Agerpres.

Într-un comunicat, poliţia Capitoliului l-a identificat pe bărbat drept Jerome Felipe, în vârstă de 53 de ani, din Flint (statul Michigan).

Potrivit autorităţilor americane, cu puţin înainte de ora locală 05:00 (09:00 GMT), unul dintre agenţii Poliţiei Capitoliului a început să vorbească cu Felipe, care îşi parcase maşina în apropierea Monumentului Păcii, în zona de vest a sediului Congresului american.

Felipe, fost poliţist din New York, în prezent pensionar, le-a prezentat agenţilor o legitimaţie falsă care avea imprimate cuvintele „Departamentul Interpol” şi a susţinut că este detectiv în cadrul acestei organizaţii internaţionale.

Agenţii de la Capitoliu au trecut la verificarea autoturismului condus de bărbat, unde au găsit mai multe încărcătoare cu capacitate mare pentru muniţie, un pistol cu aer comprimat şi două veste antiglonţ. În schimb, nu au găsit nicio armă de foc ce ar fi putut fi folosită cu muniţia descoperită.

Poliţia încearcă să afle motivul pentru care Felipe staţiona în apropierea Capitoliului.

Bărbatul urmează să fie pus sub acuzare pentru posesie ilegală de muniţie şi de încărcătoare de capacitate mare, a informat poliţia în comunicatul menţionat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro