Sari direct la conținut

Teleorman: Cursurile din toate unitatile de invatamant, suspendate luni dupa-amiaza si marti: mai multe sectoare de drum sunt inchise

HotNews.ro

Autoritatile din judetul Teleorman au decis suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant, incepand de luni, ora 12.00, dar si pentru ziua de marti, relateaza News.ro. Decizia a fost luata dupa pe mai mute tronsoane de drum s-au inregistrate probleme din cauza zapezii viscolite.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman a decis, luni dimineata, suspendarea cursurilor in toate scolile si gradinitele din judet, incepand de luni, ora 12.00. si marti.

Luni dimineata, mai multe tronsoane de drum sunt blocate din cauza viscolului in judetul Teleorman. Astfel, sunt inchise temporar DN 65A Turnu Magurele – Rosiorii de Vede, DN 51 Zimnicea – Izvoarele, DM 51 A Zimnicea- Piatra, precum si patru drumuri judetene.

Un numar de 53 de utilaje de deszapezire actioneaza pe drumurile nationale, unde imprastie aproximativ 2.000 de tone de sare, in timp ce pe drumurile judetene actioneaza 49 de mijlocale de deszapezire.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro