Sari direct la conținut

Toate informațiile despre Alegeri 2024, LIVE pe HotNews.ro / Prezența și Rezultatele, pe hartă și pe grafice actualizate

Informatii electorale detaliate pe alegeri.hotnews.ro, Foto: Hotnews
Informatii electorale detaliate pe alegeri.hotnews.ro, Foto: Hotnews

Duminică 9 iunie, în ziua Alegerilor Locale și Europarlamentare, HotNews.ro va transmite LIVE cele mai importante informații și evenimente, iar pe Alegeri.HotNews.ro vom prezenta situația actualizată continuu a prezenței la vot și, după închiderea urnelor, a numărătorii voturilor și a rezultatelor la ambele scrutinuri.

Jurnaliștii HotNews.ro vor transmite pe tot parcursul zilei de duminică, prin știri, articole și în format LIVE-TEXT, cele mai importante informații din țară, din București, dar și din Europa.

Doua articole LIVE-TEXT vor fi actualizate constant cu cele mai noi și relevante informații despre alegerile din țară, precum și despre desfășurarea alegerilor europarlamentare din țările Europene.

  • În paralel, pe Alegeri.HotNews.ro cititorii vor putea consulta un tablou plin de informații, cifre, hărți și grafice. Pe parcursul zilei de duminică, toate datele privind prezența în țară, pe județe și în fiecare oraș și comună din România, vor fi disponibile și actualizate constant, inclusiv puse în comparație cu alegerile din trecut.

Apoi, după închiderea urnelor, cititorii vor putea găsi pe Alegeri.HotNews.ro informații despre rezultatele alegerilor, atât la alegerile locale – pentru primării, consilii locale și consilii județene, cât și la alegerile europarlamentare.

Astfel, lansăm de pe acum secțiunea Alegeri.HotNews.ro, cu date – deocamdată – istorice, cu rezultatele înregistrate la alegerile din trecut. Cititorii pot consulta de pe acum informații detaliate cu prezența și rezultatele din fiecare județ, oraș și comună din România de la fostele alegeri.

Mai mult cititorii pot descoperi hărți și grafice defalcate pe rezultatele partidelor, precum și despre polarizarea voturilor la rândurile trecute de alegeri.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro