Sari direct la conținut

Trump afirmă că dezbaterea sa cu Harris a fost „trucată” de postul ABC, care a organizat confruntarea. „Numai pe mine m-au corectat”

HotNews.ro
Trump afirmă că dezbaterea sa cu Harris a fost „trucată” de postul ABC, care a organizat confruntarea. „Numai pe mine m-au corectat”
Donald Trump (Foto: Nic Antaya / Getty images / Profimedia)

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale americane din noiembrie, a susținut miercuri că dezbaterea electorală de azi-noapte contra candidatei democrate Kamala Harris a fost „trucată” de televiziunea organizatoare, ABC, în favoarea rivalei sale, relatează AFP.

„A fost o afacere trucată, aşa cum am bănuit, când te uiţi la faptul că ei au corectat tot (ceea ce spuneam) şi nu au corectat-o pe ea”, a spus Donald Trump despre jurnaliştii postului ABC care au moderat dezbaterea şi au care au revenit, pe parcursul emisiei, asupra unora dintre declaraţiile înşelătoare ale fostului preşedinte american.

Donald Trump și Kamala Harris s-au confruntat marți noapte în prima lor dezbatere televizată, aceasta fiind găzduită de postul de știri ABC News și desfășurându-se în Philadelphia, Pennsylvania.

Piața de predicții online PredictIt pentru alegerile prezidențiale din SUA a arătat că probabilitatea de victorie a lui Trump a scăzut în timpul dezbaterii electorale de la 52% la 47%, iar șansele lui Harris s-au îmbunătățit de la 53% la 55%, a scris Reuters. În vreme ce democrații au jubilat și au propus o nouă dezbatere, republicanii au acuzat moderarea părtinitoare a jurnaliștilor ABC, iar Trump a spus că se mai gândește dacă vrea să dezbată suplimentar cu rivala sa.

Trump, despre susținerea anunțată de Taylor Swift pentru Kamala Harris: „Va plăti prețul”

Tot miercuri, în declarații acordate postului Fox News, Donald Trump a reacționat la anunțul vedetei pop americane Taylor Swift, care și-a informat milioanele de fani, imediat după dezbaterea electorală de marți noapte, că o va susține pe candidata democrată Kamala Harris la alegerile prezidențiale din noiembrie.

„Nu eram un fan Taylor Swift (…), e o persoană foarte de stânga. Ea pare să susţină în continuare un democrat şi probabil că va plăti preţul pe piaţa” vânzărilor de muzică, a spus candidatul republican.

INTERVIURILE HotNews.ro