Sari direct la conținut

Turcan acuză șantajul: USR nu a fost Albă-ca-Zăpada din guvern

HotNews.ro
Turcan acuză șantajul: USR nu a fost Albă-ca-Zăpada din guvern

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, critică decizia USR PLUS de a încerca îndepărtarea premierul Florin Cîţu şi afirmă că „USR nu a fost Albă ca Zăpada din guvern”.

„Încă o dată să fie clar: USR nu a fost Albă-ca-Zăpada din guvern, USR a fost părtaş şi responsabil de toate nereuşitele guvernării. La fel ca PNL şi UDMR”, a scris Raluca Turcan duminică, pe Facebook.

Turcan afirmă că cei din USR PLUS vor răspunde în faţa propriilor alegători pentru că s-au aliat cu AUR pentru a da jos guvernul.

„Alianţa USR-PLUS cu un partid despre care toţi liderii USR au afirmat tot timpul că este extremist, pentru a dărâma guvernul Cîţu, este greşeala pentru care USR-PLUS răspunde în faţa propriilor alegători”, a mai scris Raluca Turcan.

Ea consideră că prioritatea ar trebui să fie acum asigurarea guvernării ţării.

”Problema majoră este, însă, asigurarea guvernării ţării într-un moment dificil, marcat de perspective nesigure privind evoluţia pandemiei, din cauza unui procent mic de persoane vaccinate şi blocaje economice globale, alături de creşteri de preţuri, după oprirea bruscă a activităţilor de anul trecut. Acestea sunt problemele (…). Cu aceste probleme şi cu efectele instabilităţii şi agravării lor, ne ameninţă şi ne şantajează USR , <>, <>, se arată în postare.

Turcan mai afirmă că „PNL nu se va îneca, PNL îşi apără premierul şi PNL va continua guvernarea şi va face absolut tot ce trebuie făcut pentru a stabiliza situaţia de acum şi a soluţiona problemele grele care ne apasă pe toţi, indiferent de ce simpatii politice avem”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro