Sari direct la conținut

Un bărbat a sunat la poliție să anunțe că a căzut de pe o stâncă după ce a fost urmărit de un urs. Acum este suspectat de crimă

HotNews.ro
Un bărbat a sunat la poliție să anunțe că a căzut de pe o stâncă după ce a fost urmărit de un urs. Acum este suspectat de crimă

Apelul la Urgențe al unui bărbat din America s-a transformat într-o căutare a acestuia pentru omor, scrie CNN.

Incidentul a început la 18 octombrie, când un bărbat a sunat la 911 (numărul de urgență din SUA, n.red.) pretinzând că este un excursionist în dificultate, potrivit unui comunicat de presă emis vineri de biroul șerifului din Monroe County Tennessee.

Apelantul s-a identificat ca Brandon Andrade și a susținut că a căzut de pe o stâncă în timp ce fugea de un urs.

Când primele ajutoare au ajuns la locul faptei în Tellico Plains, au găsit un bărbat mort cu acte de identitate aparținând lui Andrade, potrivit biroului șerifului. Însă anchetatorii au stabilit curând că cadavrul nu era al lui Andrade și că actul de identitate al acestuia fusese „furat și folosit în mai multe ocazii”, se arată în comunicatul de presă al șerifului.

Bărbatul mort nu a fost încă identificat, potrivit comunicatului. Anchetatorii lucrează în prezent la elaborarea unui portret robot al victimei, pe care să îl facă public pentru a ajuta la identificarea sa.

Anchetatorii au descoperit că Nicholas Wayne Hamlett, în vârstă de 45 de ani, din Alabama, folosise actul de identitate al lui Andrade și că acesta era căutat în Alabama pentru încălcarea eliberării condiționate, a declarat biroul șerifului.

Autoritățile au emis de atunci un mandat de arestare pe numele lui Hamlett pentru crimă de gradul întâi. El este considerat „înarmat și periculos”, potrivit comunicatului de presă.

INTERVIURILE HotNews.ro