Sari direct la conținut

Un candidat la președinția SUA cu nume celebru a povestit cum a lăsat cadavrul unui pui de urs în Central Park din New York: „Inițial am vrut să-l jupoi”

HotNews.ro
Un candidat la președinția SUA cu nume celebru a povestit cum a lăsat cadavrul unui pui de urs în Central Park din New York: „Inițial am vrut să-l jupoi”
Robert F. Kennedy Jr./Profimedia

Candidat independent la președinția SUA, Robert F. Kennedy Jr. a declarat duminică, într-un videoclip difuzat pe rețelele de socializare, că a adus cu mașina cadavrul unui pui de urs din nordul statului New York și l-a așezat în Central Park din New York în urmă cu 10 ani, scrie CNN.

Kennedy, care este nepotul fostului președinte american John F. Kennedy, a relatat povestea în ceea ce el a spus că este un efort de a combate un articol ce urma să apară în publicația New Yorker.

În înregistrarea video, care a fost postată pe contul său X, Kennedy îi povestește actriței Roseanne Barr despre călătoria sa prin Hudson Valley din New York pentru a merge la colindat și despre întâlnirea cu un „urs tânăr” care fusese lovit și ucis de un alt șofer. El spune în videoclip că a decis să pună ursul mort în mașina sa.

„Am tras pe dreapta, am luat ursul și l-am pus în spatele dubiței mele, pentru că urma să îl jupoi”, a spus el. „Era în stare foarte bună și urma să pun carnea în frigiderul meu”.

Kennedy îi povestește apoi lui Barr că a rămas în zonă pentru cină, cu ursul încă în mașină. La sfârșitul cinei, a spus Kennedy, a trebuit să meargă la aeroport și nu a putut lua ursul înapoi acasă. El a spus că a discutat cu prietenii ideea de a duce ursul în Central Park și de a face să pară că a fost lovit de un motociclist.

„Aveam în mașină o bicicletă veche de care cineva mă rugase să scap și am spus: „Hai să ducem ursul în Central Park și o să facem să pară că a fost lovit de o bicicletă””, spune Kennedy în videoclip, stârnind râsete din partea actriței și a altor persoane din sală. „Toată lumea s-a gândit: ‘Este o idee grozavă’. Așa că am făcut asta și ne-am gândit că ar fi amuzant pentru oricine l-ar găsi sau ceva de genul ăsta.”

Kennedy a declarat că descoperirea ursului a apărut pe „prima pagină a fiecărui ziar”, atrăgând o largă acoperire mediatică și determinând investigații din partea forțelor de ordine, investigație despre care a spus că l-a „îngrijorat” pentru că acesta lăsase în urmă amprente. Kennedy a sugerat că nu a fost învinovățit pentru incident la momentul respectiv.

„Din fericire, povestea s-a stins după un timp și a rămas moartă timp de un deceniu. The New Yorker a aflat cumva despre asta și pur și simplu – vor face un articol mare despre mine”, a spus candidatul, intuind că urmează un articol negativ.

INTERVIURILE HotNews.ro