Sari direct la conținut

Un ieșean a găsit într-un bancomat peste 5.000 de euro şi i-a returnat

HotNews.ro
Un ieșean a găsit într-un bancomat peste 5.000 de euro şi i-a returnat

Un bărbat de 50 de ani din Iaşi a găsit în fanta unui bancomat peste 5.000 de euro şi a anunţat de îndată Poliţia şi banca, a transmis joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Întâmplarea a avut loc în 2 ianuarie, când bărbatul în cauză a mers la un bancomat din municipiul Iaşi pentru a retrage o sumă de bani şi a observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro, scrie Agerpres. El a sunat imediat la Poliţie, după care i-a anunțat pe reprezentanţii băncii.

„În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp, se prezentase un bărbat care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată. Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, a revenit la unitatea bancară, situaţia fiind clarificată”, menţionează IPJ într-un comunicat de presă transmis joi. Poliția mai spune că i-a trimis bărbatului o scrisoare de mulțumire.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro