Sari direct la conținut

Un medic de la Spitalul Fundeni a amenințat cu pistolul un bărbat în trafic. Avea în mașină două pistoale și o macetă

HotNews.ro
Poliția Română, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Poliția Română, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Un chirurg angajat la Spitalul Fundeni a avut, miercuri dimineață, o altercație în trafic cu un șofer de ride sharing pe care l-a amenințat cu un pistol airsoft, scrie Adevărul. Incidentul a fost confirmat de Poliția Capitalei, care a transmis că în mașina medicului au fost găsite două pistoale cu aer comprimat și o macetă. 

Incidentul s-a petrecut chiar la Spitalul Fundeni, unde șoferul de ride sharing adusese un client. Cei doi se șicana seră în trafic, iar când au intrat în curtea spitalului, medicul a scos pistolul și l-a amenințat pe celălalt șofer. 

Acesta din urmă a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție de la Secția 7. 

„Poliţiştii au fost sesizați de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din  Sectorul 2, în urma unui conflict în trafic, ar fi fost amenințat cu un pistol, de conducătorul altui vehicul, care a intrat, ulterior, în incinta unei instituții medicale”, a transmis Poliția Capitalei. 

Polițiștii l-au identificat pe autorul amenințării: un angajat al unității medicale, în vârstă de 40 de ani. Potrivit Adevărul, care citează surse, este vorba de un medic chirurg. 

Medicul a încercat să fugă în momentul în care agenții i-au solicitat să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum și un control corporal, mai spune Poliția Capitalei. 

„Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul mașinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft și un obiect tăietor-înțepător, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Poliția

Medicul a fost dus la sediul Secției 7 Poliție pentru audieri.

INTERVIURILE HotNews.ro