Sari direct la conținut

Un polițist din Băile Herculane s-a împușcat accidental în picior cu arma din dotare. Șefii lui au deschis o anchetă

HotNews.ro
Polițist, Foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Polițist, Foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Un polițist din Băile Herculane, județul Caraș-Severin, s-a împușcat din greșeală cu arma din dotare, miercuri, în picior, relatează News.ro. El a fost dus de urgență la spital, iar colegii săi au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs mai exact incidentul. 

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 13.00, un poliţist de Poliţia Staţiunii Băile Herculane, aflat în timpul serviciului, în sediul poliţiei, s-a împuşcat accidental cu armamentul din dotare, fiind rănit în zona piciorului”,  a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Caraş-Severin.

Poliţistul era conştient în momentul în care a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat de urgenţă la spital. 

La nivelul IPJ Caraş-Severin, a fost deschisă o anchetă în acest caz.

„Conducerea inspectoratului a dispus ca o echipă complexă din cadrul inspectoratului să se deplaseze la sediul poliţiei, pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în funcţie de rezultatul verificărilor urmând a fi dispuse măsurile care se impun”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

INTERVIURILE HotNews.ro