Sari direct la conținut

Un primar PSD din Gorj îi dedică ode lui Ceaușescu: ”Vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră ne-au vândut”

HotNews.ro
Primarul PSD , Foto: Hotnews
Primarul PSD , Foto: Hotnews

Primarul PSD din comuna Stejari Robert Ionuț Paiuși, implicat într-un dosar de evaziune fiscală, i-a dedicat marți o odă dictatorului Nicolae Ceaușescu, în condițiile în care liderul comunist era născut pe 26 ianuarie. Edilul a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj nostalgic în care îi mulțumește liderului comunist, executat în decembrie 1989, pentru ”țara pe care a construit-o și pentru puterea economică pe care a lăsat-o”.

”Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o… Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: <> deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducători care să își iubească țara, poporul. Acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie, în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”, a scris edilul pe rețeaua socială, care avea doar 4 ani la momentul Revoluției din decembrie 89.

Anul trecut, presa locală relata că primarul este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală. Anchetatorii din Dolj aveau în lucru un dosar penal care vizează mai multe societăți comerciale, printre care și o societate comercială la care actualul primar a fost asociat. ”Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în perioada 2012-2013, în numele a cinci societăţi comerciale ar fi fost întocmite proiecte de consultanţă şi studii de fezabilitate, în vederea realizării unor investiţii, fără ca veniturile astfel obţinute să fie înregistrate în actele contabile. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat mai multe înscrisuri, care urmează să fie analizate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, a comunicat IPJ Dolj, în mai, anul trecut, după percheziții la domiciliul edilului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro