Sari direct la conținut

UPDATE PSD îl propune pe Angel Tîlvăr la Ministerul Apărării

HotNews.ro
Lideri PSD, Foto: PSD
Lideri PSD, Foto: PSD

​Social democrații se reunesc luni în ședințe pentru a lua o decizie în ceea ce privește propunerea unui nou ministru al Apărării după demisia lui Vasile Dîncu. Pe masa PSD se află două nume: senatorul Angel Tîlvăr și europarlamentarul Mihai Tudose.

UPDATE PSD îl propune pe Angel Tîlvăr la Ministerul Apărării

UPDATE Surse social democrate au delcarat pentru HotNews.ro că senatorul Angel Tîlvăr este favorit pentru a prelua portofoliul. Tîlvăr de profesie profesor de limba engleză este senator PSD și parlamentar din 2004.

În prezent acesta este președintele delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

Ședința conducerii PSD va fi precedată de o întâlnire în format mai larg cu liderii din teritoriu în Consiliul Național Politic la ora 16.00.

Potrivit surselor HotNews.ro pe masa conducerii PSD se află două nume: senatorul Angel Tîlvăr și europarlamentarul Mihai Tudose.

Nu este clar dacă social-democrații vor lua decizia în ceea ce priveste nominalizarea unui ministru al Apărării. Același surse susțin că va urma și o ședința a coaliției PSD, PNL și UDMR pentru o decizie finală la Ministerul Apărării.

Reamintim că la presiunie președintelui Klaus Iohannis și ale PNL, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a demisionat săptămâna trecută, la mai bine de două săptămâni de la declarațiile sale că „războiul din Ucraina va mai continua și că „singura şansă a păcii poate să fie negocierea cu Rusia”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro