Sari direct la conținut

Utile: Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat; 10 sfaturi să îţi păstrezi casa curată tot anul; 7 remedii naturale pentru calmarea durerii

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. În ultimele săptămâni, pe Twitter și pe Facebook au fost reciclate constant mesaje fără vreo sursă anume sau cu sursa clasică a ”prietenului văr de-al patrulea frate cu un bancher.” Mesajele astea îți spun că dacă apeși ”cancel” de două ori la bancomat, înainte să îți introduci cardul, vei împiedica furtul codului PIN. Evident, nu există niciun fundament pentru asta și e puțin probabil ca un skimmer de carduri să fie oprit cu o simplă apăsare a tastei ”cancel”, scrie Playtech.

10 sfaturi să îţi păstrezi casa curată tot anul. Experţii americani de la revista pentru menaj interior „Healthy House” au analizat peste 100.000 de gospodării. La finalul studiului, specialiştii au descoperit cele 10 gesturi simple care ne ajută să ne păstrăm casele curate tot anul şi să nu ne mai rupem şalele robotind non-stop. Faceţi patul dimineaţa. Un pat nefăcut în dormitor dă senzaţia de dezordine. Schimbaţi săptămânal cuvertura plăpumii şi aerisiţi de două ori pe zi: dimineaţa şi seara. Spălaţi vasele dimineţa. Spălatul vaselor nu vă ia mai mult de 5-10 minute dacă faceţi acest lucru zilnic, de dimineaţă. Este ideal să faceţi asta imediat după ce beţi cafeaua, scrie Click.

7 remedii naturale pentru calmarea durerii. Cele mai bune analgezice sunt cele făcute în casă, din ingrediente pe care le ai la îndemână. Turmericul nu doar oferă un gust delicios mâncărurilor tale, dar conține și un compus numit curcumină care este un antioxidant puternic și anti-inflamator. Acesta previne rănirea radicalilor liberi ai celulelor tale și reduce umflăturile cauzate de rănirea țesuturilor. Anumite dureri sunt cauzate de inflamații, astfel că turmericul îți va fi de un real ajutor. Scoarța de salcie este similară cu un antinevralgic deoarece conține salicină, rudă a acidului acetilsalicilic (aspirina), scrie Unica.

Cum se prepară frişca naturală de casă: trucuri pentru a obţine o textură uşor de ornat. Fie că o folosim pentru ornarea torturilor sau pentru consum ca atare, frişca de casă nu poate fi comparată cu cea din comerţ. Pentru un gust autentic, aceasta se prepară după o tehnică specială. Înainte de prepararea propriu-zisă, ingredientele împreuă cu ustensilele vor fi ţinute câteva ore la frigider. Se pune smântâna în castron. Truc: puneţi recipientul deasupra unui castron în care aţă adăugat cuburi de gheaţă, scrie Adevarul.

Mai puţine grăsimi în meniu? Se poate. Dacă îţi doreşti să limitezi cantitatea de grăsimi din meniul zilnic, alege să consumi o carne macră, fie că este de pasăre sau de vită. Elimină orice urmă de grăsime şi înlătură pieliţele. Şi, cel mai important, nu o prăji niciodată, ci prepar-o la cuptor sau la grătar. Înlocuieşte sosurile cremoase. Preparatele care au în componenţă brânză sunt un deliciu, dacă ne gândim la pastele carbonara, de exemplu. Însă te poţi bucura de ele fără să te îngrijoreze excesul de grăsimi? Răspunsul este da – înlocuind sosul cu brânzeturi uşoare care, potrivit nutriţioniştilor, trebuie să fie cât mai proaspete, deoarece aşa au mai puţine calorii, scrie Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro