Sari direct la conținut

Utile: Dieta omului sărac: slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni; Deviaţia de sept nazal: cauze, simptome, tratament; Ce ne spune părul alb despre sănătatea noastră.

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

Dieta omului sărac: slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni. Dieta omului sărac este una simplă, ce poate fi ţinută de oricine, şi care te ajută să slăbeşti foarte mult. Poţi da jos 30 de kilograme în şase luni, cu ajutorul unui preparat tradiţional românesc: ciorba. Iată ce presupune dieta omului sărac şi cum trebuie să o urmezi. Dieta „omului sărac”, aşa cum a numit-o medicul nutriţionist Mihaela Bilic, este una foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să mănânci ciorbă de două ori pe zi. Ciorba este cel mai bun exemplu. Este hrănitoare, dietetică, echilibrată, bună pentru detox, slăbit sau mâncat sănătos, potrivit Click pentru femei.

Deviaţia de sept nazal: cauze, simptome, tratament. Deviaţia de sept nazal este o afecţiune care constă în deplasarea septului nazal într-o parte, ceea ce duce la îngustarea unuia dintre pasajele nazale. Prin urmare, respiraţia poate deveni dificilă. În funcţie de cât de mare este deviaţia, pot apărea simptome precum obstrucţie nazală, aport insuficient de aer, respiraţie dificilă, hemoragie nazală, dureri de cap. De asemenea, deviaţia de sept nazal poate favoriza apariţia unor infecţii ale sinusurilor, ca urmare a împiedicării secreţiilor nazale, potrivit CSID.

Ce ne spune părul alb despre sănătatea noastră. Primele fire albe pot apărea foarte devreme, chiar și la 20 de ani. Nu se poate face nimic, este o chestiune de genetică în cele mai multe dintre cazuri. Cât despre părul alb care ar apărea peste noapte, din cauza unui stres foarte mare, a unei frici sau a unui traumatism, dermatologii spun că e un mit! Încărunțirea este un proces natural. E adevărat însă că stresul poate antrena alte disfuncții ale organismului ce pot duce la albire, dar nu peste noapte, scrie Digi24.

Cum să aranjezi o masă ca la carte şi ce capcane trebuie să eviţi. Fiecare farfurie va fi dublată de o alta, care se așază dedesubt, pentru serviciu, şi care va fi utilizată doar pentru a pune pe ea farfuria din care mâncăm. O masă festivă se prezintă, de obicei, astfel: farfuria pentru primul fel este aşezată deasupra farfuriei de serviciu. Pe ea se pune şervetul frumos împăturit. Chiflele sau feliile de pâine se pun în doua-trei coşuleţe speciale, repartizate simetric. Locul furculiţelor este la stânga farfuriei. Aliniate de la dreapta spre stânga, în ordinea utilizării lor, acestea se aşează cu dinţii în sus. La dreapta, se pun cuţitele, cu partea tăioasă spre farfurie, tot în ordinea utilizării, potrivit Adevarul.

Reguli generale pentru sprâncene ideale. Atunci când te pensezi, de cele mai multe ori elimini firele mici, „în plus”. Sprâncenele sunt mai groase la început, în zona nasului, şi se subţiază proporţional, lin, până în colţul extern. Nu trebuie să existe colţuri, ci doar linii arcuite. Grosimea sprâncenelor variază în funcţie de forma şi mărimea feţei. Ca repere – e bine să fie minimum 7 mm în colţul extern şi 1,5 cm în colţul intern. Punctul maxim de arcuire variază şi el. Nu e o regulă ca punctul cel mai înalt să fie la jumătatea sprâncenei. El trebuie să fie acolo unde începe irisul şi se sfârşeşte globul ocular, scrie Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro