Sari direct la conținut

Utile: Totul despre bronzatul la solar. Reguli pentru a obţine un bronz uniform; 6 simptome ale infarctului care apar numai la femei; Scapă de durere! Cum să tratezi cariile fără freză

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

Totul despre bronzatul la solar. Reguli pentru a obţine un bronz uniform. În primul rând înainte de a intra în solar, trebuie să renunţi la machiaj. Produsele de make-up închid porii, iar lumina UV radiată de un aparat de bronzare redeschide acești pori închiși. Astfel, în piele nu pătrunde doar lumina, ci și particulele componente ale machiajului. Foloseşte ochelarii de protecție UV oferiți gratuit de obicei de studiourile de bronzat. Astfel, ochii sunt protejați 100% de razele UV, în timp ce prin închiderea pleoapelor reușim să blocăm doar 20% din razele UV. În funcţie de cabină, poţi sta atât culcată pe spate, cât şi în picioare, în solar. Important este să fii relaxată în timpul şedinţei şi să nu foloseşti în cabină telefonul mobil sau alte obiecte personale, scrie Click.

6 simptome ale infarctului care apar numai la femei. Durerea toracică este cel mai frecvent simptom al atacului de cord, dar unele femei pot să experimenteze asta diferit decât bărbații. Ele pot simți o senzație de plin în zona toracică și durerea poate să fie oriunde, nu doar în partea stângă. „Se simte ca o menghină care te strânge”, spune cardiologul Rita Redberg, director la Womens Cardiovascular Services de la University of California, San Francisco. O durere ascuțită și amorțeală în piept, umăr și braț sunt indicatoare ale unui infarct, dar la multe femei durerea nu este localizată strict în zonele respective. Durerea radiază spre gât, maxilar, ureche și chiar între omoplați, scrie Libertatea.

Scapă de durere! Cum să tratezi cariile fără freză. Este important sa intelegem ca in stomatologie o afectiune dentara este o afectiune chiar si cand nu este asociata cu durere si trebuie rezolvata inca din stadii incipiente pana sa se ajunga la un stadiu ireversibil pentru dintele respectiv. Caria dentara trebuie curatata fie clasic cu freza, fie modern, prin tratamentul cariei cu laserul, adica se inlatura tesutul deteriorat si infiltrat cu bacterii si se restaureaza defectul cu un material fizionomic, asemanator smaltului si dentinei. Aceasta procedura numita obturatie (plomba) trebuie efectuat chiar din stadiul unei carii superficiale, deoarece bacteriile odata ce au penetrat bariera de protectie a smaltului in mod cert vor continua sa progreseze spre nerv, scrie Cancan.

Un medic psihiatru dezvăluie adevăratele motive ale depresiei: „Aspirăm la prea mult”. Dorința de a evolua cât mai mult pe scara profesională este o cauză a depresiei mai ales în rândul adulților. Suportăm cu greu ca alții să fie mai buni decât noi sau să fie clasați pe o poziție superioară după ce noi ne-am chinuit să ajungem acolo. Perfecționismul se înscrie în aceeași categorie. De asemenea, ne dezechilibrează faptul că vrem multe, dar nu le putem realiza. Invida, crede Aurel Romilă, este unul dintre motivele pentru care ajungem depresivi. Unul dintre remedii este somnul, scrie Uncia.

Cum alegi şi cum aplici parfumul. Primăvara şi vara se poartă notele mai fresh, toamna şi iarna cele mai lemnoase, mai tari. Astfel, acum, primăvara, sunt indicate notele florale de citrice, aromele proaspete, uşor condimentate. La fel şi vara, când aceste arome fresh pot avea note uşor marine. Toamna sunt indicate notele „gurmande” de vanilie, caramel, piper, prună etc., iar iarna simţim nevoia de parfumuri mai calde, mai tari, opulente, orientale, cu răşini. Sunt diferenţe şi de la zi la noapte, spun specialiştii. Ziua se poartă parfumuri mai fresh şi mai subtile, seara în schimb, la o terasă, în spaţiu deschis, îţi poţi permite să foloseşti un parfum mai tare, opulent, scrie Click.

Alegeri 2024: Vezi aici prezența și rezultatele LIVE pe hartă și grafice interactive.
Sondaje, Comparații, Informații de la celelalte alegeri. Toate datele esențiale pe alegeri.hotnews.ro.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro