Sari direct la conținut

​Utile: Un semn banal arata cancerul de plamani inca din stadiu incipient; Ce nu trebuie sa faci niciodata dupa ce te speli pe dinti; 9 indicii pe care ti le da organismul ca trebuie sa-ti detoxifici vezica biliara

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

9 indicii pe care ti le da organismul ca trebuie sa-ti detoxifici vezica biliara. Vezica biliara sau colecistul este un organ in forma de para, care se gaseste exact sub ficat, in partea dreapta a abdomenului. Desi este un organ micut are o mare o responsabilitate, aceea de a stoca secretia externa hepatica. Secretia stocata de vezica biliara se numeste bila si este compunsa din colesterol, fosfolipide, bilirubina, apa, electroliti, acizi biliari, mucina, pigmenti si saruri biliare, lecitina, bicarbonati, cloruri de sodiu, potasiu sau calciu. Medicamentele pe baza de statine scad artificial nivelul colesterolului din sange. Bila nu mai este produsa cum trebuie si se formeaza pietre. Acest lucru impiedica metabolizarea grasimilor si a toxinelor, iar acestea raman in organism. Alte efecte secundare ale medicamentelor pe baza de statine includ probleme cardiace, renale sau hepatice, noteaza Unica.ro.

Cataplasmele cu ghimbir, cel mai eficient remediu pentru durerile de spate. Ne apuca atunci cand ne e lumea mai draga, iar cauzele sunt diverse: fie stam prea mult timp asezate pe scaun, fie suntem sedentare de fel, fie facem miscari bruste etc. Cert este ca durerile de spate, caci despre ele este vorba, sunt unele dintre cele mai nesuferite dureri. Uneori sunt insuportabile, alteori nu, insa reusesc intotdeauna sa ne imobilizeze si sa ne impiedice sa ne desfasuram activitatile de rutina. Afla, asadar, din randurile care urmeaza cum poti scapa rapid de durerile de spate cu ajutorul unui remediu naturist pe baza de ghimbir. Lista de virtuti curative pe care le are ghimbirul este lunga: oboseala, tulburarile digestive, greturile, durerile de cap, toate devin de domeniul trecutului gratie remediilor pe baza de ghimbir, informeaza Avantaje.ro.

Un semn banal arata cancerul de plamani inca din stadiu incipient. Cancerul pulmonar poate fi depistat din timp daca sunt urmarite atent anumite simptome ale pacientului, este concluzia cercetatorilor in urma unui studiu desfasurat pe durata a 5 ani. Oamenii de stiinta de la Spitalul Prato din Italia au studiat intre anii 2000 si 2005 un numar de 296 de pacienti cu dureri si inflamatii in genunchi, constatand ca aceste simptome pot fi asociate cu cancerul pulmonar. Toti pacientii au fost barbati de varsta medie, fumatori cronici toata viata, fiind demonstrat ca, la aproximativ 2% din pacienti, cancerul pulmonar a fost asociat cu artrita la genunchi, iar dupa eliminarea cancerului, durerile de genunchi au disparut. Potrivit datelor Asociatiei americane pentru cancer, aproximativ 85% din cazurile de cancer pulmonar apartin carcinoamelor celulare, care sunt dificil de tratat, iar la la o cincime dintre cazuri, maladia se extinde la oase, scrie DoctorulZilei.ro.

Ce nu trebuie sa faci niciodata dupa ce te speli pe dinti. Un zambet frumos si sanatos nu poate fi mentinut decat cu o grija atenta – trebuie sa alegi cu grija periuta, pasta de dinti, apa de gura, ata dentara, sa mergi la dentist periodic si sa ai, desigur, un stil de viata echilibrat. Insa, in ciuda a tot ceea ce stiam pana acum, zilele acestea am aflat ca un lucru banal pe care foarte multi dintre noi il facem dupa periaj, multi la indicatiile medicului stomatolog, ne-ar face mai mult rau decat bine. Este vorba despre clatitul cu apa de gura. Desi acest obicei este unul cat se poate de sanatos pentru zambetul nostru, multi spun ca apa de gura nu ar trebui folosita niciodata dupa periaj, ci la o jumatate de ora dupa acesta sau intre periaje. Explicatia se pare ca sta in faptul ca apa de gura „spala” toate substantele benefice din pasta de dinti, substante care ar trebui sa actioneze asupra dintilor nostri imediat dupa periaj, noteaza Unica.ro.

3 indicii ca este timpul sa renunti la un obiectiv. Ne setam obiective, incercam sa le atingem, dar uneori motivatia ne scade pe parcurs si poate chiar ne simtim vinovati pentru abandonarea lor. Este firesc sa se intample si astfel, in functie de relevanta unui obiectiv pentru noi sau de importanta lui la un moment dat. Obiectivele ni se pot schimba. Multi dintre noi au impresia ca odata setat un obiectiv, trebuie sa ne tinem de el, in special daca am vorbit despre el si altora. Altfel, nu ar arata bine, nu? Deseori, ceva ce ni se parea interesant cu sase luni in urma, nu ni se mai pare astfel. Doar pentru ca ti-ai setat un obiectiv, nu inseamna ca te-ai blocat in el. Mai mult, daca ne simtim la un moment dat pur si simplu blocati in ceea ce facem, acest lucru se poate datora si faptului ca nu renuntam sa mai facem sau sa incercam sa obtinem anumite lucruri. Pentru a putea face loc unor obiective noi, trebuie sa renuntam la o parte din cele setate anterior, scrie psychologies.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro