Sari direct la conținut

Victorie pentru chef Florin Dumitrescu în războiul cu Antena 1. Decizia luată de instanță

HotNews.ro
Chef Florin Dumitrescu, Foto: captura foto
Chef Florin Dumitrescu, Foto: captura foto

Antena 1 a pierdut un nou proces în războiul pe care îl duce împotriva chefilor. Florin Dumitrescu a avut câștig de cauză în primă instanță în dosarul în care grupul fondat de Dan Voiculescu cerea apariția bucătarului în emisiunea MasterChef.

Tribunalul București a respins joi ordonanța președințială înaintată de Antena Group, prin care se solicita interzicerea apariției lui Florin Dumitrescu în emisiunea MasterChef de la Pro TV, rivală a show-ului Chefi la Cuțite, conform Pagina de Media.

În același proces a fost implicată și televiziunea Pro TV, care a semnat un contract cu cei trei chefi pentru a prezenta emisiunea MasterChef.

De asemenea, instanța a hotărât ca Antena 1 să achite cheltuielile de judecată, la fel ca și în cazul celorlalți doi chefi. Mai precis, grupul va trebui să plătească aproximativ 2.300 de euro către Pro TV și circa 3.500 de euro către Florin Dumitrescu.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Cei trei chefi și Gina Pistol s-au mutat la PRO TV

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost anunțați ca fiind jurați unui nou sezon Masterchef la PRO TV. Antena Group a încercat să blocheze emisiunea în instanță, fără succes deocamdată. Recent și fosta prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol, a reîntregit echipa la PRO TV.

INTERVIURILE HotNews.ro