Sari direct la conținut

VIDEO Accident grav lângă Brăila: O cisternă cu benzină s-a ciocnit cu un autoturism, ambele au luat foc

HotNews.ro
Accident Brăila, Foto: Captura Facebook
Accident Brăila, Foto: Captura Facebook

O cisternă încărcată cu benzină şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri, pe DN 2B, în judeţul Brăila. iar apoi ambele vehicule au luat foc, transmite News.ro. Primele informaţii arată că o persoană ar putea fi încarcerată. Traficul a fost blocat complet.

  • UPDATE 15:31 Potrivit IGSU, în urma accidentului au rezultat două victime: şoferul autoturismului a fost găsit încarcerat, carbonizat, iar şoferul autotrenului, conştient, a fost transportat la spital. Totodată, având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei din proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT. ISU Brăila a transmis că incendiul a fost localizat.

„În urmă cu puţin timp, pe DN 2B, între localitatea Lacu-Sărat şi Silistraru a avut loc un impact între o cisternă şi un autovehicul. În urma impactului ambele vehicule au luat foc. În prezent traficul rutier este blocat în totalitate”, a informat inițial IPJ Brăila.

Potrivit ISU Brăila, în accident ar fi implicată o cisternă încărcată cu benzină şi un autoturism. Primele informaţii arată că o persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise șase autospeciale cu apă și spumă din Brăila și Galați și o ambulanță SMURD și două ale serviciului județean.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro