Sari direct la conținut

VIDEO Atacatorul lui Trump a fost surprins pe video chiar când începe să tragă: Oamenii l-au văzut și strigau că are o armă înainte să înceapă atacul

HotNews.ro
VIDEO Atacatorul lui Trump a fost surprins pe video chiar când începe să tragă: Oamenii l-au văzut și strigau că are o armă înainte să înceapă atacul
Atacatorul lui Donald Trump, inainte să fie împușcat / Sursă foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bărbatul care a a tras cu arma spre Donald Trump la mitingul electoral deșfășurat în Butler, Pennsylvania, s-a urcat pe acoperișul unei clădiri din apropiere pentru a executa atacul. Oamenii prezenti la miting l-au văzut încă dinainte de a începe să împuște și strigau că acesta are o armă.

Imagini apărute pe rețelele sociale filmate de la locul atacului arată cum atacatorul era la vedere, pe un acoperiș din apropiere. Clipurile video îl surprind pe acesta chiar când începe să tragă.

„Are o armă!”

Un alt clip video suprinde momentele dinainte când unii oameni l-au văzut pe acesta înainte să tragă și strigau „Are o armă! Are o armă!”

VEZI ȘI:

Un tânăr a tras asupra fostului președinte Donald J. Trump și l-a rănit în ureche sâmbătă, în timpul unui miting electoral deșfășurat în Butler, Pennsylvania.

Fostul președinte a fost evacuat imediat, cu sânge vizibil pe urechea dreaptă, au relatat AFP și Reuters. FBI a spus că numele „subiectului implicat” în tentativa de asasinat este Thomas Matthew Crooks, un tânăr de 20 de ani. Acesta era din Bethel Park, Pennsylvania și apărea ca republican în registrele electorale ale statului. 

Președintele Joe Biden a condamnat atacul și a mulțumit agenților Secret Service pentru că l-au protejat pe Trump. Democratul a oprit totodată toate clipurile TV, multe dintre ele concepute pentru a-l ataca pe Trump.

Prima reacție a României a venit de la Ambasada României la Washington. HotNews a acoperit toată noaptea evenimentele din SUA și continuă relatarea LIVE.

INTERVIURILE HotNews.ro