Sari direct la conținut

VIDEO Barack Obama solicita organizarea unei retele globale anti-terorism

HotNews.ro

Presedintele SUA Barack Obama intentioneaza sa organizeze o retea internationala de combatere a extremismului violent, dupa reuniunea importanta din aceasta saptamana de la Washington, a anuntat Casa Alba, conform AFP.

Dupa atacurile de la Paris si Copenhaga si decapitarea a 21 de crestini egipteni in Libia de catre Statul Islamic, guvernul SUA va gazdui de marti pana joi o intalnire cu expertii internationali.

Potrivit oficialilor americani, initiativele propuse se vor concentra pe modul de a opri radicalizarea, recrutarea si incitarea la violenta.

La intrunire vor participa reprezentantii mai multor guverne, ONG-uri, ai Uniunii Europene si ONU.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’; document.write(”); if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_auto/b51202e24163bf0eed6f907655642a6b/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro