Sari direct la conținut

VIDEO Cal curățat cu spumă la o spălătorie auto din Târgu Jiu. Poliția a deschis dosar penal

HotNews.ro
VIDEO Cal curățat cu spumă la o spălătorie auto din Târgu Jiu. Poliția a deschis dosar penal
Fotografie ilustrativă - Cal spălat cu ajutorul unui burete / Sursa: Shutterstock.com

Poliţiştii din județul Gorj au deschis un dosar penal după ce doi bărbaţi au fost filmaţi în timp ce spală un cal într-o spălătorie auto de tip self-service din municipiul Târgu Jiu, scrie joi News.ro.

Ancheta vizează infracţiunea de rănire cu intenţie a animalelor, în contextul în care cei doi au utilizat pentru spălarea animalului materialele şi soluţiile destinate curăţării autoturismelor.

Imaginile în care un cal a fost dus la spălătoria auto din Târgu Jiu au fost surprinse miercuri, 4 septembrie.

În imagini se vede cum animalul este dus într-o boxă a spălătoriei şi curăţat cu spumă, cu materialele puse la dispoziţie şoferilor pentru a-şi spăla mașinile.

Verificările poliţiştilor arată că un bărbat din Târgu Jiu este cel care a dus calul la o spălătorie din zona Debarcader din municipiu.

„Poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, a transmis joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, într-un comunicat de presă.

INTERVIURILE HotNews.ro