Sari direct la conținut

VIDEO. Ce fac liderii PSD, în așteptarea primelor rezultate exit poll ale alegerilor locale 2024

HotNews.ro
Liderii PSD, Foto: Hotnews
Liderii PSD, Foto: Hotnews

O parte dintre liderii PSD s-au strâns duminică seara la sediul central al PSD din Kiselefff. Cu primele estimări ale exit-poll-urilor la alegerile locale și europarlamentare 2024 care circulă de ore bune prin presă, social-democrații au ieșit la discuții în curtea partidului.

În așteptarea primelor rezultate oficiale ale exit-pollurile de la alegerile locale și europarlamentare, o parte dintre liderii social-democrați strânși la sediul din Kiseleff au ieșit la o țigară, potrivit imaginilor surprinse de reporterii Hotnews. Printre cei care se relaxau în curte se aflau și președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și liderul listei PSD-PNL pentru alegerilor europarlamentare, Mihai Tudose.

Discuției s-a alăturat, după câteva minute, și secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

În curtea din PSD mai sunt ministrul Proiectelor Europene, Adrian Caciu, și senatorul Daniel Zamfir.

Cu primele rezultate neoficiale ale exit-pollurilor publicate de o parte a presei, liderii social-democrați erau optimiști chiar dacă scorul vehiculat la primăria Capitalei nu pare unul grozav.

„Sigur luăm peste 50% la europarlamentare (pe lista comună cu PNL)”, a spus unul dintre liderii partidului, veniți la sediul central.

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, încă nu venise până în jurul orei 19.00 la partid.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro