Sari direct la conținut

VIDEO Clotilde Armand declară război comercianților din Sectorul 1 și publică imagini cu angajații unui magazin de pe Victoriei care lasă saci de gunoi pe trotuar

HotNews.ro
Clotilde Armand, Foto: AGERPRES
Clotilde Armand, Foto: AGERPRES

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, duminică, că va solicita ridicarea autorizației de funcționare pentru toți comercianții care lasă saci de gunoi pe trotuare, publicând imagini cu angajata unui magazin de pe Calea Victoriei care lasă sacii cu deșeuri lângă un copac.

  • „În acest weekend am strâns alături de voluntarii Let’s Do It Romania 370 tone de gunoi provenite din deșeuri necontrolate în zona Drumul Poiana Pietrei – un loc unde cetățenii nu înțeleg că strada nu e groapă de gunoi.
  • De asemenea, unii comercianți din Calea Victoriei nu înțeleg că strada nu este groapă de gunoi. Am înăsprit controalele, dăm amenzi și voi solicita ridicarea autorizației de funcționare pentru toți comercianții care își bat joc de locuitorii acestui oraș crezând că sunt mai presus de lege”, arată postarea lui Clotilde Armand, care face apel la cetățeni să sune la „poliția locală atunci când mai vedeți asemenea practici”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro