Sari direct la conținut

VIDEO Dublă crimă în Timișoara. Ucigașul, filmat de camerele de supraveghere / Ce au găsit polițiștii

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: Dreamstime / Vlad Ispas
Mașină de poliție, Foto: Dreamstime / Vlad Ispas

Bărbatul care a omorât un cuplu și l-a rănit pe nepotul victimelor după ce l-a surprins în locuința lor din centrul Timișoarei a fost filmat de camerele de supraveghere.

Făptașul dublei crime din Timișoara a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea locului în care a comis fapta în momentul în care fugea din zonă, potrivit publicației Opinia Timișoarei.

Polițiștii au găsit lângă o bancă din parcul de lângă Tribunalul Timiș o mânușă plină de sânge. Anchetatorii au ridicat-o pentru cercetări.

Anchetatorii cred că este posibil ca atacul să fi fost dat la pont, deoarece femeia era administratoare și marți a încasat banii de intreținere.

Vă reamintim că o dublă crimă a avut loc la Timişoara, marţi seară. Doi persoane, de 75 şi 78 de ani, care locuiau în centrul oraşului Timişoara, chiar lângă Tribunalul Timiş şi care marţi seară vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, au auzit zgomote în apartament şi i-au spus nepotului că cineva ar fi intrat peste ei, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, care locuieşte în Timişoara, iar acesta s-a dus în grabă la locuinţa bunicilor. Când a intrat în apartament, i-a găsit pe cei doi bătrâni morţi, dar a dat şi peste cel care i-a atacat.

Criminalul a apucat să îl înjunghie şi pe nepotul bătrâinilor, înainte de a fugi.

„La data de 27 iunie 2023,în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, a anunţat şi IPJ Timiş.

Poliţiştii îl caută acum pe criminal şi au deschis dosar penal pentru omor calificat.

„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, a mai precizat IPJ Timiş.(sursă foto DreamsTime)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro