Sari direct la conținut

VIDEO. Emil Boc a răbufnit în direct, după câștigarea alegerilor:„Păi, bă fraierilor!”

HotNews.ro
Emil Boc, Foto: AGERPRES
Emil Boc, Foto: AGERPRES

​Reales primar al Clujului, Emil Boc s-a declarat deranjat într-o intervenție în direct în emisiunea locală Ziua live, de informațiile apărute în campania electorală potrivit cărora urma să plece din funcție imediat după victorie, scrie site-ul știripersurse.ro.

„Ce pot să spun? Toată dezinformarea spusă de unii ‘domnule, e ales primar, iar în ziua următoare pleacă la Comitetul European al Regiunilor, pleacă la Bruxelles’: păi, bă fraierilor… Vă rog să mă scuzați, Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât! Păi dacă n-am plecat europarlamentar, care e o funcție extrem de bine plătită, am să plec pe altceva ca funcționar?!”, a declarat Emil Boc.

Acesta și-a continuat explicația.

„La Comitetul European al regiunilor, ca să reprezinți, trebuie să ai funcția de primar, în primul rând. Nu poți să mergi dacă nu ești primar. Dacă nu ești primar, nu exiști. Asta nu înțeleg unii. Ca să poți în continuare să conduci comisia COTER, a doua zi, trebuie să ai funcția de primar. Am spus asta de sute de mii de ori: nu plec!”, a declarat Boc.

Emil Boc a fost reales pentru a șasea oară primar al Clujului. Boc este creditat cu un scor în jurul a 45%, unul dintre cele mai mici pe care le-a obținut de-a lungul candidaturilor sale, fiind urmat de independentul Sabin Sărmaș, fost PNL.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro