Sari direct la conținut

VIDEO Indignare după ce șoferul unui Mercedes a lovit un copil cu autism fiindcă i-a atins autoturismul S-Class

HotNews.ro
VIDEO Indignare după ce șoferul unui Mercedes a lovit un copil cu autism fiindcă i-a atins autoturismul S-Class
Autoturism Mercedes în trafic, FOTO: EnVogue_Photo / Alamy / Profimedia

O înregistrare video care arată cum proprietarul unui autoturism Mercedes lovește peste față un băiețel cu autism a provocat un val de indignare pe rețelele de socializare din Statele Unite, unde a avut loc incidentul.

Alfredo Morales, în vârstă de 10 ani, și sora sa mai mare treceau strada când băiețelul s-a întins și a atins logoul de pe capota mașinii Mercedes aflate în trafic.

Televiziunea locală KTLA relatează că șoferul i-a urmărit pe cei doi copii și a tras pe dreapta lângă o stație de autobuz unde aceștia se opriseră.

Pe înregistrarea video surprinsă de un trecător se poate observa cum sora băiețelului își cere scuze față de șofer și îi spune în limba spaniolă că acesta suferă de autism și are nevoi speciale. Însă bărbatul nu este impresionat și îl lovește cu palma peste față înainte de a se întoarce să își inspecteze mașina și urce înapoi la volan.

Incidentul a avut loc în cartierul Pacoima din Los Angeles, California, un stat cu o populație numeroasă de hispano-americani.

Membrii familiei au relatat pentru KTLA că incidentul care s-a viralizat acum pe rețelele de socializare a avut loc pe 1 iulie, când Alfredo și sora sa au ieșit să cumpere alimente pe ruta pe care o urmează zilnic.

Miguel Morales, tatăl băiețelului, a explicat că acesta atinge adesea obiectele din jurul său și că folosește simțul tactil pentru a explora mediul înconjurător.

Familia afirmă că a depus o plângere la poliție.

Polițiștii nu au făcut publică identitatea șoferului, însă înregistrările publice arată că Mercedesul S-Class a fost vândut în luna aprilie a acestui an pentru 146.350 de dolari.

INTERVIURILE HotNews.ro