Sari direct la conținut

VIDEO Jamie Foxx spune că era să moară în timpul filmărilor pentru noul său film: „Am fost ‘dus’ 20 de zile”

HotNews.ro
VIDEO Jamie Foxx spune că era să moară în timpul filmărilor pentru noul său film: „Am fost ‘dus’ 20 de zile”
Jamie Foxx alături de Cameron Diaz într-o secvență din filmul „Back in Action”, FOTO: Netflix / Backgrid UK / Profimedia

Actorul american Jamie Foxx a oferit noi detalii despre urgența medicală pe care a avut-o anul trecut, dezvăluind că a fost la un pas de moarte și că totul a început cu o „durere de cap puternică”, relatează revistele Variety și People.

„I-am cerut tipului meu un Advil (n.r., analgezicul comercializat în Europa sub denumirea de Ibuprofen)”, le-a spus el unui grup de fani cu care a vorbit în orașul Phoenix din statul american Arizona.

„Am fost ‘dus’ timp de 20 de zile. Nu îmi amintesc nimic. Deci mi-au spus în Atlanta, mi-au spus că sora și fiica mea m-au dus primele la doctor. Mi-au făcut o injecție cu cortizon”, a relatat el.

Arătând cu degetul înspre capul său, actorul în vârstă de 56 de ani le-a mai spus fanilor că medicii l-au informat în cele din urmă „că se întâmplă ceva acolo sus”. „Dar nu voi spune ce în timp ce sunt filmat”, a conchis el.

Faptul că Foxx a suferit o urgență medicală a fost dezvăluit la momentul respectiv de Corinne, fiica sa.

„Vrem să vă informăm că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicaţie medicală. Din fericire, datorită acţiunilor rapide şi a unei îngrijiri speciale, deja se recuperează”, a scris Corinne Foxx într-un mesaj distribuit pe Instagram în data de 12 aprilie a anului trecut.

Jamie Foxx ar fi suferit un AVC în aprilie anul trecut

În momentul în care a suferit urgența medicală Foxx se afla în orașul Atlanta unde filma comedia de acțiune Back in Action, care va marca revenirea la actorie a actriței Cameron Diaz după o pauză de 10 ani. Filmul va avea premiera pe Netflix pe 15 noiembrie.

Nu este clar dacă urgența medicală a lui Foxx a avut loc în timpul filmărilor propriu-zise sau în timpul său liber, însă comentariile sale de acum sugerează a doua variantă, având în vedere că pe platourile de filmare există mereu un medic în caz de urgențe.

În luna iulie a anului trecut Foxx a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj în care le-a spus fanilor săi că a trecut prin ceva „despre care nu credeam niciodată că voi trece vreodată” și că s-a „întors din iad”.

„Știu că mulți oameni așteptau sau voiau să audă noutăți, dar, să fiu sincer cu voi, pur și simplu nu am vrut să mă vedeți așa. Am vrut să mă vedeți râzând, simțindu-mă bine, petrecând, spunând o glumă, făcând un film, o producție TV. Nu am vrut să mă vedeți cu tuburi ieșind din mine și încercând să îmi dau seama dacă o să scap”, a transmis el, după cum relata revista Rolling Stone la două luni după incidentul medical.

Deși Foxx nu a numit niciodată complicația de care a suferit, simptomele descrise de acesta sugerează puternic că el a avut un accident vascular cerebral.

În decembrie anul trecut, când și-a făcut prima apariție în public după urgența medicală, el a dezvăluit că nu a putut să umble după urgența medicală.

„E o nebunie. Nici măcar nu puteam să fac asta în urmă cu şase luni, nu puteam să merg”, a mărturisit el în faţa publicului de la o ceremonie de decernare a unor premii pentru film şi televiziune la Los Angeles.

Actorul american, în centrul unor controverse

Deși incidentul medical din aprilie a stârnit un val de simpatie pentru Foxx, el a fost în centrul unor controverse în a doua parte a anului trecut. Una dintre acestea a avut legătură cu un mesaj distribuit de actor pe Instagram în luna august.

 „L-au ucis pe acest tip pe nume Iisus…. Ție ce crezi că o să-ţi facă?! #fakefriends #fakelove”, a scris actorul care a câştigat un Oscar pentru interpretarea lui Ray Charles în filmul biografic Ray din 2004.

Unii internauţi şi mai multe asociaţii americane de combatere a antisemitismului au văzut în mesajul său o referire la teoria „poporului deicid”, potrivit căreia poporul evreu este responsabil de moartea lui Iisus. „Kanye (West) a spart contul de Instagram al lui Jamie Foxx?”, a ironizat ONG-ul Stop Antisemitism, referindu-se la rapperul care a fost ostracizat pentru declaraţiile sale antisemite.

Confruntat cu controversa, Jamie Foxx a ales în cele din urmă să şteargă mesajul iniţial înainte de a-şi prezenta „scuzele faţă de comunitatea evreiască şi faţă de toţi cei care s-au simţit jigniţi de postarea sa”.

„Ştiu acum că este posibil ca vorbele folosite să fi rănit şi îmi pare rău pentru asta. Nu a fost niciodată intenţia mea”, continuă actorul.

Apoi, în luna noiembrie, o reclamație pentru agresiune sexuală a fost depusă împotriva sa la New York.

Presupusul incident a avut loc în 2015 la Catch NYC, un restaurant popular din New York, potrivit plângerii obţinute de CNN. Reclamanta, a cărei identitate rămâne anonimă, figurând ca Jane Doe, susţine că Foxx „a folosit intenţionat şi fără consimţământ forţa pentru a o atinge în mod ofensator”, inclusiv pipăindu-i sânii şi organele genitale.

Plângerea susţine că Jamie Foxx părea „beat” în momentul incidentului.

Ca întotdeauna, poți citi mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta:

INTERVIURILE HotNews.ro