Sari direct la conținut

VIDEO Jill Biden le-a servit mâncare militarilor americani de la baza Mihail Kogălniceanu

HotNews.ro
Jill Biden și militarii americani de la baza Mihail Kogălniceanu, Foto: Susan Walsh / AP - The Associated Press / Profimedia
Jill Biden și militarii americani de la baza Mihail Kogălniceanu, Foto: Susan Walsh / AP - The Associated Press / Profimedia

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, le-a servit mâncare, vineri seară, militarilor americani aflaţi la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, relatează News.ro.

Jill Biden a scris, vineri seară, pe Twitter că a ajuns în România şi că le va servi masa trupelor americane aflate la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Ulterior, ea a postat un scurt videoclip în care poate fi văzută când pune mâncare într-o caserolă, la cantină. Videoclipul este însoţit de cuvintele „Food is love” („Mâncarea e iubire” – n.r.).

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a sosit vineri în România, în cea de-a doua vizită oficială în ţara noastră. Prima vizită a avut loc în 2014, când s-a aflat în România alături de soţul ei, Joe Biden, la acea vreme vicepreşedinte al Statelor Unite.

Jill Biden în România (Foto: Susan Walsh / AFP / Profimedia)

Prima Doamnă i-a vizitat, vineri, pe soldaţii americani de la Baza Kogălniceanu din Constanţa, iar sâmbătă se va întâlni, la Bucureşti, cu soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, precum şi cu voluntarii şi profesorii care au grijă de refugiaţii ucraineni, potrivit informaţiilor transmise de biroul Primei Doamne a SUA.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro