Sari direct la conținut

VIDEO Momentul teribil în care se surpă asfaltul pe o stradă din București și „înghite” o mașină exact când un copil coboară din ea

HotNews.ro
VIDEO Momentul teribil în care se surpă asfaltul pe o stradă din București și „înghite” o mașină exact când un copil coboară din ea
Groapa formată în asfalt în Sectorul 6/ Foto: Facebook - Ionela Arcanu

O mașină a căzut, miercuri, într-o groapă formată după ce asfaltul străzii s-a surpat, în Sectorul 6 al Capitalei. Pavajul a cedat din senin după ce o mașină de salubrizare a trecut în zonă. Femeia care se afla la volan tocmai ieșise din mașină, dar a coborât apoi în craterul format pentru a-și scoate copilul care căzuse acolo după ce s-a dat jos din mașină

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Orhideelor din Capitală, în jurul orei 08.00. Locul în care a avut loc incidentul reprezintă calea de acces spre clădirea unde își desfășoară activitatea o unitate de învăţământ, a precizat Poliția Capitalei.

„De asemenea, precizăm faptul că întreaga zonă reprezintă o proprietate a unei societăți private, care aparține unei foste fabrici de tutun”, menționează Poliția Capitalei.

Femeia a sărit imediat în groapă

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și difuzate de observatornews.ro arată că femeia de 43 de ani tocmai coborâse din mașină în momentul în care asfaltul s-a surpat. Ea a reușit să-și mențină echilibrul pe marginea craterului format, dar apoi a coborât în groapă să-și scoată copilul ieșise din mașină și a fost „înghițit” de asfalt.

După câteva zeci de secunde ea a reușit să scoată copilul de 5 ani, ajutată de trecători.

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte

În urma incidentului, Primăria Sectorului 6 a transmis un comunicat, în care precizează că surparea nu s-a petrecut în curtea unei unei instituții de învățămant, așa cum anunța Poliția, ci pe un teren privat.

„Legat de incidentul care a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7.30, venim cu precizări. Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățămant. Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți.

Înainte de „89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete. Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului. Din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul. Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă. Rețelele de utilități sunt administrate de către Primăria Municipiului București”, precizează Primăria Sectorului 6.

INTERVIURILE HotNews.ro