Sari direct la conținut

VIDEO Oprescu: In doi ani bucurestenii nu vor mai plati caldura. Nu vorbesc prostii

HotNews.ro

Bucurestenii racordati la RADET nu vor mai plati factura la caldura si apa calda dupa ce municipalitatea va moderniza CET-urile si reteaua de distributie a energiei termice, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la RTV.

Edilul a declarat ca, in aproximativ doi ani, dupa finalizarea lucrarilor de modernizare a retelei de producere si distributie a energiei termice, municipalitatea va plati in continuare subventia la caldura – 180 de lei din cei 350 cat costa gigacaloria – iar din profitul facut din vanzarea energiei electrice produse de CET-uri se va plati diferenta pe care trebuie sa o plateasca populatia.

„Daca deleg acest serviciu (n.r. de producere si furnizare energie termica), este posibil acest lucru. 80% din productia CEt-urilor este energie electrica. Va iesi la vanzare pe piata libera. Profitul unei scoietati de de circa 11% pe an. Este suficient un procent sa fie bonusul dat pentru termo ca sa nu mai plateasca nimeni caldura. Nu vorbesc prostii”, a declarat Oprescu.

Traian Basescu, despre anularea facturilor la incalzire (la B1 TV): Intra la categoria autostrazi suspendate

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/f6c45ca23db461469cd152a7c887cb3c/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro