Sari direct la conținut

VIDEO Polițist din Tulcea, cercetat după ce a lovit cu mâna telefonul unei persoane care îl filma

HotNews.ro
Poliția Rutieră, Foto: Vlad Ispas | Dreamstime.com
Poliția Rutieră, Foto: Vlad Ispas | Dreamstime.com

Poliţiştii din Tulcea au deschis o anchetă după ce un coleg de la o secție rurală a vrut să împiedice o persoană să îl filmeze şi i-a lovit acesteia telefonul mobil, scrie News.ro. Imaginile au apărut pe o reţea de socializare.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat, marţi, că poliţiştii s-au sesizat după ce pe reţelele sociale a apărut un videoclip în care un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Turcoaia, ar fi lovit cu mâna telefonul mobil al unei persoane care încerca să filmeze.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi cei ai Compartimentului Control Intern au început verificările în acest caz. 

„Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violente şi purtare abuzivă, materialul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea pentru a analiza şi a dispune”, au anunţat poliţiştii.

În imaginile postate pe o TikTok se vede poliţistul care strigă la persoana care îl filmează: „Crezi că dacă mă filmezi mi-o fi frică de tine? Ţi-am zis că nu ai voie?”. Apoi poliţistul dă cu mâna peste telefonul respectiv, iar filmarea se opreşte.

Sursă foto Dreamstime

INTERVIURILE HotNews.ro