Sari direct la conținut

VIDEO Scandal la o școală din Sectorul 3: Viceprimarul USR, dat afară cu Poliția când făcea live cu condițiile în care învață copiii

HotNews.ro
Școala Mexic în renovare, Foto: Captură video
Școala Mexic în renovare, Foto: Captură video

Viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele, a postat miercuri, pe pagina de Facebook, un live în care prezintă condițiile în care se învață la Școala Mexic, care este renovată cu copiii în interior. În filmuleț se vede că pardoseala este scoasă în anumite săli de clasă, pereții decopertați, cabluri sunt atârnate peste tot, sunt găuri în pereți și în pardoseală, este praf peste tot. Directorul școlii a chemat Poliția, iar viceprimarul a fost dat afară.

„Suntem la școala și grădinița Mexic, din Sectorul 3. Mâine, sărbătorim Ziua internațională a educației, haideți să vedem împreună respectul și aprecierea pe care dl. primar Negoiță le are pentru elevii și profesorii din Sectorul 3. Hai să vedem dacă d-voastră vă simțiți în siguranță să vă lăsații copiii aici. Am primit foarte multe sesizări de la părinți pentru a pune cât de cât în siguranță acest șantier. Este ilegal ca astfel de lucrări să se desfășoare cu copiii înăuntru”, a spus Lucian Judele în live-ul de pe Facebook.

Judele a spus în video că a intrat în școală cu permisiunea directorului, apoi, când a început să filmeze, directorul a chemat poliția „anunțând că un bărbat a intrat în baie”.

Contactat de HotNews.ro, viceprimarul spune că a mers la secția de poliție fiindcă așa i-au cerut polițiștii.

„Am mers la secție cu mașina de Poliție, eu am chemat avocatul meu, nu am dat nicio declarație, am semnat doar un document că nu am fost bătut de către polițiști și m-au transportat la secție. Mi-au spus că pot să depun plângere împotriva directorului care a blocat ușa când a vrut să filmeze în baia elevilor și nu l-a lăsat să iasă”, a explicat Judele.

Școala gimnazială Mexic este în renovare din această vară.

„Lucrările executate vor conduce la reducerea substanțială a consumului de energie electrică și termică și la creșterea nivelului de confort în sălile de clasă”, a anunțat Negoiță în cadrul unei conferințe de presă susținute la începutul lunii septembrie. Lucrările se desfășoară cu fonduri europene.

Primarul anunța că se execută lucrări similare și de amploare la 51 de corpuri de clădire de la 41 de unități de învățământ din Sectorul 3 (școli, grădinițe și creșe).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro