Sari direct la conținut

VIDEO Sfatul lui ÎPS Teodosie la radio pentru o femeie care a fost abuzată psihologic de soț: „Să își ducă crucea”. Ce i-a mai recomandat

HotNews.ro
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a sfătuit, într-o emisiune recentă, o femeie care a spus că a fost abuzată psihologic de soț că aceasta „trebuie să își ducă crucea” și să se roage ca Dumnezeu ”să-i suplinească” bărbatului empatia.
IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, Foto: AGERPRES FOTO
IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, Foto: AGERPRES FOTO

”După mulţi ani de căsătorie s-a întărit convingerea că cel de lângă mine nu are empatie, aş putea spune că am fost abuzată psihologic. Din cauza lipsei de empatie, în momentele de bucurie, el mi-a adus supărare imediată, iar în momentele în care aveam nevoie de sprijinul lui moral, nu m-a susţinut. Există vindecare? Care este soluţia?”, au fost întrebările adresate de o femeie arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, la Radio Dobrogea, potrivit relatării News.ro.

IPS Teodosie răspunde, cu regularitate, întrebărilor enoriaşilor, la această emisiune.

 „Trebuie să îți duci crucea”, a fost răspunsul lui Teodosie.

„Poate exista şi vindecare, dar dumneata, care ai primit taina cununiei, trebuie să-ţi duci crucea, să te rogi să suplinească Dumnezeu această lipsă de empatie, pentru că ai un legământ. Soluţia este să nu vă despărţiţi, vindecarea o dă Dumnezeu”, a subliniat Arhiepiscopul.

Momentul poate fi văzut la min.25.46

INTERVIURILE HotNews.ro